Agania
08:46, 20 mar 2014

Alina jak to grypa u Was, to szybkiego powrotu do zdrowia życzę, a to dlatego, że widzisz przepracowałaś się kochana
....... w weekend ma być już ciepło i słonecznie, udanej wertykulacji, oby się udało
miksturę czosnkową polecam
Dzisiaj po pracy po kompost jadę, nie mam swojego na tyle
też się szykuję na pracowity weekend
i spektakularne sadzenie magnolek
........o piwoniach poczytałam, nie skuszę się jak są takie problematyczne, ale chyba mam posadzone, nie mam pomysłu na ich wkomponowanie jak na razie rosną w zapomnieniu i pewnikiem zakwitną, żeby o sobie przypomnieć
Pomysł na utrzymanie obelisków od Pszczółki wykorzystam, przy takich wichurach jak w ostatnich dniach też u mnie wszystko wyrywa, swojego kowala już mam
Bukszpanowa rewolucja zacznie się i u mnie w przedogródku, ale mój do twojego to jak kropla w morzu
kibicuję i popatruję twoje dokonania
Pozdrawiam Alinko, zdrówka życzę

Dzisiaj po pracy po kompost jadę, nie mam swojego na tyle

Pomysł na utrzymanie obelisków od Pszczółki wykorzystam, przy takich wichurach jak w ostatnich dniach też u mnie wszystko wyrywa, swojego kowala już mam

Bukszpanowa rewolucja zacznie się i u mnie w przedogródku, ale mój do twojego to jak kropla w morzu

kibicuję i popatruję twoje dokonania

Pozdrawiam Alinko, zdrówka życzę