Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Joanka 12:41, 16 paź 2011

Gosiak widzę, ze imprezka się udała
Stół nakryty pięknie. Myślę, że powinnaś działać w tym kierunku Wiesz co mam na myśli?
Bogdzia 15:03, 20 paź 2011

Cudowne jest to że umiecie się cieszyc faktem że babcia jest ciągle z Wami. W tych czasach zbyt często się słyszy że starzy ludzie są za dużym ciężarem dla młodych. A u Was jest tak miło i tyle miłości. Serdecznie pozdrawiam i Ciebie i Babcię.
kaisog1 20:33, 20 paź 2011

Bogdzie witaj

Fakt jest taki, że cały ciężar opieki nad Babijką spoczął na mojej mamie. Wiem, że nie jest Jej łatwo bo starość jest po prostu podła! Wtedy gdy człowiek mógłby poświęcić się temu co kocha, nie może, bo to wzrok nie taki, siły odeszły a i nie daj Bóg choroba jakaś..... cos to komuś nie wyszło z tą starością

Dziewczyny i chłopaki jeszcze raz dziękujemy Wam za życzenia Babijkowe
anula_wn 11:19, 21 paź 2011

Gosia, ciesz się chwilami z Babcią! to takie niepowtarzalne
moja też ma 90 lat, druga miała 93 jak zmarła kilka lat temu... potem w sercu pustka , której nie ma czym wypełnic.... czegoś brak .....
ks. Twardowski, którego miałam zaszczyt poznac, pisał: "spieszmy się kochac ludzi...." to takie aktualne, a tak łatwo o tym zapominamy w pośpiechu i ciągłej pogoni nie wiadomo za czym....

przepraszam,że się rozpisałam, naszło mnie, bo dzisiaj mam taki nostalgiczny nastrój.....
Sabinka 12:59, 21 paź 2011

WItaj Gosiu,

Melduje sie w Kubusiowie!
Czytam sobie Twoj wateczek i powiem ci ze roboty to nie bedzie ci brakowac

Co do dzieciaczkow...moja Maya rok i 4 miesiace dawala mi w kosc!
Nic jej nie dolegalo, ale wszystko na raz chciala robic, chodzic po 9 miesiacu, zabkowala po 4 zabki na raz...etc..Myslalam ze ducha przy niej wyzione, bo przeciez powiedzmy sobie szczerze ze noc noca, ale przez dzien tez trzeba sie dzieckiem opiekowac...no i tak jak u ciebie sie krecilo!

Dzis przesypia cale noce, wszystko sie uspokoilo.
Podobnie jak Ty nie spiesze sie do drugiego...ale planuje na pozniej

U mnie tez takie blociska byly jak u ciebie nie poczatku. Trzeba bylo jak najszybciej droge robic bo ciezarowki sie zakopywaly i trzeba bylo je wyciagac traktorami od sasiadow...hehe fajna zabawa byla!

Nie zapomnij kochana o zdjeciu ktore mi obiecalas jak bedziesz jechac nach Kubusiowo!
Ucaluj Kubusia!
Pedze czytaj dalej ...
monteverde 00:00, 22 paź 2011

Kaisia 18:38, 24 paź 2011

Gosiu, masz jesienne fotki z Kubusiowa, pewnie też jest tam kolorowo
kaisog1 20:10, 24 paź 2011

Sabinko o zdjęciu pamiętam. Niestety M pojechał inną drogą wracając do Wawy a ja się w porę nie zorientowałam. Mamy w planie pojechac w ten weekend (chociaż nie wiem czy się uda) to postaram się przypilować M coby dobrą drogą jechał.
U nas to mało, że ciężarówki tonęły w błocie na działce to jeszcze na tej naszej nieszczęsnej drodze dojazdowej....

Kasiu nie mam narazie żadnych fotek. Może pojedziemy w weekend na działke to porobię troszkę zdjęć
an_tre 20:26, 24 paź 2011

Witaj Gosiu zwolnij trochę tempo, zdążysz wszystko zrobić a jak nie to nic się nie stanie
pozdrawiam

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kaisog1 20:32, 24 paź 2011

Ania

Nie mogie zwolnić bo mi tam róże zamarzną!