Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Pszczelarnia 16:51, 11 sty 2012

Tak, tak. Za blisko. Nawet jeżeli to będzie serb (a te są smukłe) to nie sam.
anula_wn 16:53, 11 sty 2012

a może coś na pniu? wysokiego np. wiśnia szczepiona? i ja bym dała po lewej stronie bardziej.
A róże oczywiście będą na tej pergoli?
Martek 16:54, 11 sty 2012

Domek śliczny
Juzia 17:20, 11 sty 2012

A mi się podoba z iglakiem, bo pasuje do ślicznego drewnianego domku!
anula_wn 17:54, 11 sty 2012

pasuje, pasuje ale dalej ciuteńkę
an_tre 17:59, 11 sty 2012

Gosiu masz tak piękny domek, że nie uchodzi zasłaniać go wielkimi okazami, które na pewno będą pasowały na obrzeżasz ogrodu i nadadzą mu swoistego charakteru
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kaisia 20:06, 11 sty 2012

Gosiu w dobrym kierunku idziesz z pomysłami, fajnie to zaczyna wyglądać w wersji projektu.
Ewa ma rację, te dwie tuje po środku trochę mniej pasują też bym z nich zrezygnowała.

Pewnie już byś chciała żeby tak wyglądało i roślinki były podobnej wielkości, to na tym etapie zawsze wydaje się nierealne, ale wierz mi szybko się zmienia
kaisog1 20:26, 11 sty 2012

Justynko dzięki Nie jestem jednak zadowolona z efektu....

Ewa jak pisałam wyżej, nie jestem z tego zadowolona i im dłuzej sie przyglądam tym utwierdzam się w przekonaniu, że to nie to

Sylwia hahahahha to tylko opaska, taras jest z drugiej strony, duży drewniany

Anula jak robię taką "płaską" rabatę, bez jakiegoś drzewa to mam wrażenie, że jej nie widać.... Akurat z tej strony, okno od lewj to okno łazienkowe, po prawej od pokoju ale tam jest jeszcze jedno okno od północy.... Nie wiem sama... jakos nie mam konceptu.

Martuś dzięki

Aniu masz racje, że na obrzeżach będzie dobrze wyglądalo jednak jest jedno ale..... u mnie są duże powierzchnie i małe krzewy czy byliny "giną"

Kasia dzięki za uznanie Tuji tam w ogóle nie planuję... one kojarzą mi się z ogrodami "miastowymi". Mam zamiar użyc ewentualnie cisów, które będą na rabacie "włochatej" po lewej stronie. Już się zdąrzylam "zaprzyjaźnić" z myślą, że na efekt jakikolwiek trzeba będzie poczekać i nie stresuje mnie widok "pryszcza" na rabacie
Sebek 21:55, 11 sty 2012

Z tym świerkiem na tej rabacie nie głupi pomysł jest - niby zasłoni trochę, ale będzie grać główną rolę.
Bo ta powierzchnia dobijająca aż jest
kaisog1 21:57, 11 sty 2012

...no dobijająca

.......rzucam to "projektowanie".................. nic mi nie idzie i koniec kropka......