Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

kaisog1 22:41, 09 maj 2012

Basiu wpadaj do nas, wpadaj Staram się trzymać w ryzach i nie szaleć.... a ciężko jak nie wiem. Idę po malutku do przodu, może specjalnych rezultatów nie ma ale mnie i tak te zmiany cieszą niezmiernie

Boćku mam nadzieje, że chociaż sracz...ę ma

Anula a cholera wie Może toczę jad w żyłach

Aneczko przekaże "przystojniakowi" A ta kosiarka ma jakieś tam biegi, jakiś żółw i królik... czy cuś

Mira ojjj żeby tak do wszystkiego podchodził jak do koszenia

AWwy niedobre... do "luksusów" Wam się zachciało
Milka 17:18, 11 maj 2012

Gosia, czytałam twój wierszyk, wyszedł ci super
Konstancja30 18:14, 11 maj 2012

Kasiu spaceruje po Kubusiowie ... doszłam do zaledwie 30 strony ... to początek Twoich zmagań z terenem pięknym ... rokującym jeszcze piękniej choć na pewno bardzo trudnym ... jak pisałaś o spędzających Ci sen z oczu górkach przypomniałam sobie podobnie trudny teren "Ogrodu na Rozstajach", który jest w mojej okolicy ... szczęśliwie dla mnie to ogród który można zwiedzać ... odgrzebałam archiwa z jednego z wypadów do tego magicznego zakątka ... i coś Ci pokażę ...

tak potraktowali nierówności terenu ...

na kolejne poziomy wchodzi się ścieżkami poprowadzonymi zygzakiem ... stara zasada ułatwiająca przemieszczanie w górę ... zwykle robiłam zdjęcia punktowo a Tobie przydałyby się perspektywy ... no ale mamy lato ... na pewno nie raz tam będę ...

Kubuś ... słodziak ...

mam wiele zrobionych tam zdjęć ... wspaniałe miejsce ... a tu można o nich poczytać http://www.ogrodnarozstajach.pl/ ... jestem pewna, że przyjdzie taki czas kiedy Twój ogród stanie się taką perełką
agata_chrosc... 18:44, 11 maj 2012

Wpadłam zobaczyć co słychać u krajanki. Bo ja juz u Ciebie bywałam tylko śladu nie zostawiałam bo zazwyczaj to ja nie wiem co wpisywać. Już te zachwyty że super i w ogóle to trochę nudne. Chciałam Ci tylko powiedzieć, że podziwiam Twój zapał do pracy, bo ja w takim miejscu to bym tylko krzaki wycięła żeby widoku nie zasłaniały i całymi dniami leżała na tarasie kontemplując widoczki. Także gratulacje i moja droga - co byś tam nie zrobiła to musi być pięknie bo to piękne miejsce jest! A Twój gagatek to chyba rówieśnik mojej gagatkowej
Milka 10:14, 12 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)
Kasiu spaceruje po Kubusiowie ... doszłam do zaledwie 30 strony ... to początek Twoich zmagań z terenem pięknym ... rokującym jeszcze piękniej choć na pewno bardzo trudnym ... jak pisałaś o spędzających Ci sen z oczu górkach przypomniałam sobie podobnie trudny teren "Ogrodu na Rozstajach", który jest w mojej okolicy ... szczęśliwie dla mnie to ogród który można zwiedzać ... odgrzebałam archiwa z jednego z wypadów do tego magicznego zakątka ... i coś Ci pokażę ...

tak potraktowali nierówności terenu ...

na kolejne poziomy wchodzi się ścieżkami poprowadzonymi zygzakiem ... stara zasada ułatwiająca przemieszczanie w górę ... zwykle robiłam zdjęcia punktowo a Tobie przydałyby się perspektywy ... no ale mamy lato ... na pewno nie raz tam będę ...

Kubuś ... słodziak ...

mam wiele zrobionych tam zdjęć ... wspaniałe miejsce ... a tu można o nich poczytać http://www.ogrodnarozstajach.pl/ ... jestem pewna, że przyjdzie taki czas kiedy Twój ogród stanie się taką

perełką

Przepiękne!!!!
waska 20:10, 12 maj 2012

Gosiu zajrzyj do mnie moze ty znasz odpowiedz
butterfly 20:49, 12 maj 2012

Gosia, jak tam twoje zmagania z darnią? Ja część zrobiłam (ta obsadzona), tzn całosc tej części zdarta (ale namieszałam... Mój M. mi pomógł i od razu szybciej poszło. Sam zaoferował pomoc a juz po wbiciu pierwszej łopaty mamrotał pod nosem o "robocie głupiego", "najpierw sadzenie potem myślenie" i to tyle co nadaje się do druku...
Bogdzia 21:28, 12 maj 2012

Gosiu zdjęcia mężczyzn przy pracy fantastyczne.A jak noga? Wszystko w porządku bo taki obcy pies nie wiadomo czy szczepiony.
popcorn 21:48, 12 maj 2012

Świetne ujęcie!!
kaisog1 20:32, 13 maj 2012

Dziewczyny, dopiero przyjechaliśmy z Kubusiowa... rozpakujemy się, ogarnę Kubę i siadam do czytania