Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

jotka 14:33, 05 cze 2012

Piekny balkon A ja " głupia" wczoraj siewki cisa wypieliłam i wyrzuciłam
Szkoda, że czasu nie można cofnąć ....
Przetacznik 15:13, 05 cze 2012

balkon świetny ten kolor granatowo - fioletowy oczywiście dla mnie the best ; )
Ty nie lubisz modrzewi, ja nie cierpię cisów, wydają mi się takie mroczne, pozbyłam się dwóch z mojego ogrodu i odetchnęłam z ulgą : )
A co do parkowych szabrów, już nie raz patrzyłam łakomym okiem na takie soczyście zieolono - żółte berberysy na skwerku chyba wyjdę wieczorem tak niby z psem - a za pazuchą sekator.
greglis 15:48, 05 cze 2012

Świetny balkon, ja tez w tym roku postawiłam na surfinie ale twoje jakos duzo kwiatów maja czym je podkarmiasz ?
kaisog1 15:53, 05 cze 2012

Aga dzięki

Lenka dziękować za pochwałę Siewki zdobyczne

Haniu BUZIOL za piękny wiersz Jak Ty to robisz???

Jola no wiesz co? Tyle dobra wypieliłaś? Skandaliczny skandal!

Przetacznik ja próbowałam korzenić berberysy z patyczków ale z marnym skutkiem.... chyba jeden mi sie przyjął na 8 czy 10 jakie posadziłam

Kasia najpierw myślałam, że kupiłam po prostu dobre sadzonki ale.... białe były na prawdę ładne a fioletowe rachityczne. Zaczęłam podlewać Florovitem do surfinii i efekt jak dla mnie powalający
jotka 15:58, 05 cze 2012

No skandaliczny skandal! A jeszcze biorąc pod uwagę fakt, że w doniczce od jakiegoś czasu staram się gałązki ukorzenić!!!! Chyba mi wczoraj rozum odjęło ze zmęczenia. Dziś nie jadę, żeby znowu jakiś głupot nie narobić ...
kaisog1 16:08, 05 cze 2012

Jola hahahhahahah lepiej nie jedź
KasiaWB 17:34, 05 cze 2012

Gosia aaaaaleeee cudny balkon no te surfinie szok!!! istne poduchy i moje ulubione kolorki .... rozmażyłam się ) ta część z żurawkami i bukszpanami i innymi również śliczna, a jak te hosty się rozrosną to już w ogóle super może trzeba zgłosić Twój balkon w jakimś konkursie na najładniejszy balkon? kiedyś na osiedlach takie organizowali... ale w PRL
na moim południowym balkonie niestety surifnie się nie sprawdziły, a do tego wiecznie szalała mszyca i teraz kupuję niezawodne pelargonie kolory tradycyjne, bo niestety jeszcze niebieskich czy takich fioletowych czy kremowych jak te Twoje surfinie nie widziałam w sprzedaży

Martek 17:38, 05 cze 2012

Faktycznie ładnie zaaranżowany balkon,ale w zeszłym sezonie też nie był "brzydki"
Zdjęcia są ostre jak żyleta
kaisog1 17:38, 05 cze 2012

Kasik dzięki Na konkurs to chyba za "cienki" ten mój balkonik A konkursy dalej sa organizowane. U mojej mamy na Bielanach co roku wygrywa nasz sąsiadka, ale ma taką ilość roslin, że chyba jej kiedyś balkon nie wytrzyma
Na południowych balkonach to trzeba surfinie 2 razy dziennie podlewać niestety - to pijaczki takie A ja dziś widziałam cudne pelargonie we wszystkich chyba możliwych kolorach
kaisog1 17:40, 05 cze 2012

Martek napisał(a)
Faktycznie ładnie zaaranżowany balkon,ale w zeszłym sezonie też nie był "brzydki"
Zdjęcia są ostre jak żyleta

hehehhee Marta w zeszłym roku to było kosmicznie i kolorowo Nawysiewałam czego się dało i we wszystkich kolorach tęczy