Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

hanka_andrus 09:12, 16 maj 2011

Powrotu do zdrowia i ustabilizowania sytuacji zdrowotnych!
kaisog1 12:08, 16 maj 2011

Syla napisał(a)
O rany to nieźle , podobnie miałam z tym kołataniem ostatnio, dzisiaj również ,ale ja mam b. silną anemię powinnam leżeć i poddać się transfuzji krwi. Tyle , że u mnie są problemy immunologiczne - stwierdzone na podstawie badań. Takie wylewy podskórne również miewam !!!
Współczuję i trzymam kciuki aby było dobrze a będzie , napewno !!! Nie daj się !!!

Sylwia widz, że moje problemy przy Twoich to pikuś. A swoją drogą jak każą Ci leżeć to leż kobieto! Lepiej pomęczyć się chwile niż stracić szanse na życie... Sylwia uważaj na siebie

Ania coś czuje, że jakbyśmy się tak całą bracią ogrodowiskową skupili w jednym miejscu to żadna cholera by nas nie dopadła ! hahahha

Bogda dzięki wielgachne i całuska też do Ciebie przesyłam

Kasia dzięki A co do derenia, to wszyscy o nim piszą (gazety) a nigdzie go dostać nie można Będę szukać

Jolu, Haniu dziękuję Wam bardzo dziewczyny za słówka otuchy

monteverde 13:29, 16 maj 2011

wylew się zrobił , bo słabe naczynia, ja wczoraj też narzekałam na żyły, coś w powietrzu było, może ciśnienie, dzisiaj nie moglam spać,, nogi strasznie bolały, jakby miało wszystko popękać w środku, to sprawy naczyniowe, o 5.00 już piłam kawę i to wszystko po robocie w ogrodzie Syla a jaka masz hemoglobinę?
monteverde 13:30, 16 maj 2011

Gosia nie szalej w ogrodzie, nic na siłę, powolutku
kaisog1 14:02, 16 maj 2011

monteverde napisał(a)
Gosia nie szalej w ogrodzie, nic na siłę, powolutku

Yhym (jak mówi mój syn)
Ania nie szalałam za bardzo Jak tylko wyszłam ze szpitala w piątek i powiedzieli,że nie umieram to wsadziłam 100 bukszpanów przy planowanym placu zabaw Kuby

isia33 14:18, 16 maj 2011

A wiesz, ja też tak miałam w lutym, przez cały tydzień serducho kołatało jak szalone. Pochodziłam po lekarzach i okazało się, że to na tle nerwowym + też brak magnezu.
Linka 14:31, 16 maj 2011

isia33 napisał(a)
A wiesz, ja też tak miałam w lutym, przez cały tydzień serducho kołatało jak szalone. Pochodziłam po lekarzach i okazało się, że to na tle nerwowym + też brak magnezu.

No to i ja się przyznam, że tak samo miałam. Najgorzej było nocą a jak się jeszcze nakręciłam to myślałam że zawału dostanę. Okazało się że to nerwy i brak magnezu.
Trzeba zwolnić
Ana 14:34, 16 maj 2011

To witam w klubie kołaczących Choć chyba nie ma powodów do smiechu, ja to jeszcze do tego na tle nerwowym walczę z IBSem, nie życzę...
monteverde 14:51, 16 maj 2011

dziewczyny magnez i potas pobrać i będzie oki) i witaminkę B6)
kaisog1 17:38, 16 maj 2011

Mnie robili badania na cito i wszystko wyszło w normie - i magnez i potas (ten nawet nieco podwyższony). Podejrzewam te cholerne nerwy......