Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

MartaS 13:27, 05 wrz 2012

cześć Gosiu
dzieki ze zajrzałas do mnie może jakos sie uporam z tą łezką
pozdrawiam
Tess 13:30, 05 wrz 2012

Śmiałam się ze sformułowania, nie z sytuacji

Mogę się tylko domyślać jak Twój M. zareaguje. Ale głowy nie urwie
Mój już tez ma trochę dość moich ogrodowych zakupów
Ale głowy mi nie urywa, ino zawsze z marsową miną pyta: "co to"? A ja na to: zawilec, hortensja, przetacznik (zgodnie z prawdą, w zalezności od tego, co kupiłam).
To go prawie zawsze rozbraja
Czasem tylko mówi, że przesadzam. To ja mu na to, że i owszem, planuję przesadzić to czy tamto, a ten własnie zakup idzie w to miejsce

Tylko czasem muszę odpysknąc, że to zamiast nowej kiecki (od wiosny nie kupiłam ani jednego ciucha, wyobrażasz to sobie?) )))))))))))

jotka 13:34, 05 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
Teresa to nie śmieszne wcale. Paweł mi łeb urwie!

Szefowa patrz, patrz.... Już niedługo sadzenie

Gosiu, nie urwie, bo po co mu "baba" bez głowy

Mój o moich dodatkowych zakupach dowiadywał się czasami z Ogrodowiska (bo z czasem zaczął podczytywać)
A teraz sam podpowiada co by jeszcze dokupić "żebyś miała co sfotografować i na Ogrodowisku wstawić

Ja myślę, ze Paweł tez już identyfikuje się z Kubusiowem i będzie coraz bardziej dumny
monitka 13:45, 05 wrz 2012

Gosia a do mnie jakiegoś pomysła masz?
Pawłowi wmów że źle usłyszał i derenie miały być cztery Mój to się ze mnie śmieje ale sprawiedliwość musi być on ma swoje zabawki a ja swoje roślinki
kaisog1 13:47, 05 wrz 2012

Marta coś się pokombinuje Tylko dziś mam urwanie głowy.... i jeszcze na koniec mnie wizyta u dentysty czeka z Kubą

Tereska ja wiem wiem Ja też tak uświadamiałam mojego Pawła, że to to a to tamto.... teraz sam dumny chodzi i mówi, że to hortensja a to miskant Co do ciuchów jestem w stanie uwierzyć bo ja kupiłam sobie spodnie w tamtym roku i to wszystko Na co mi ciuchy jak mogę mieć miskanta?

Jola Paweł na początku myślał, że mi kompletnie odbiło.... w miarę upływu czasu zaczął się do tego wszystkiego przekonywać Co nie zmienia faktu, że ja czasem przesadzam (tylko ciiiii coby nie usłyszał ). W końcu jak dwójka pracuje to można szaleć a jak jedno.... to wiadomo

Monika z ręka na sercu sie przyznaję, że nie zaglądałam Od momentu jak sie to przedszkole zaczęło jakoś jestem "roztrzepana"
monitka 14:07, 05 wrz 2012

Gosiula rozumiem jak się ogarniesz to zerknij
U mnie przedszkole ogarnięte i młoda chętnie idzie ale to co się dzieje w ramach odreagowania po przedszkolu trochę mnie przerasta. Mam nadzieję że to szybko minie bo jak nie to mnie z domu wywiozą w bluzeczce z przydługimi rękawkami
kaisog1 14:10, 05 wrz 2012

Monika to tak jak mnie

No nie mam dziś weny jak nie wiem co.... otworzyłam sobie Gardena wstawiłam zdjęcie i.................... dziura..........
MartaS 14:16, 05 wrz 2012

i ja dołączam do Was dziewczynki mam nadzieje ze i ja ogarnę przedszkole

Gosia a ty odpoczywaj "boś" tu bardzo potrzeba -bez Ciebie jak bez ręki, nogi i czego tam jeszcze...
monitka 14:19, 05 wrz 2012

A takie słodkie te nasze dzieci...jak śpią

Spoko Gosiu
anula_wn 14:20, 05 wrz 2012

no no ! za parę lat to w Kubusiowie busz będzie
a Pawłowi powiedz, ze przetacznik był gratis do dereni, a że derenie małe były to dawali po 2 zamiast 1