Nie mam co czekać To z pewnościa nie jest COrnus alba Aurea. Mam takich 5 krzewów i od razu miały czerwone pędy. Kupowane sa z tego samego źródła także były przechowywane w tym samym miejscu.... Nie wiem jaka to odmiana ale tyz ładna
Gasia ten dereń to rzeczywiście COrnus alba Aurea, i raczej nie przebarwią mu się gałązki na czerwone.
Pooglądaj te grafiki na google i te z czerwonymi gałęziami mają dodatkowe nazwy np Sibirica.
O rany julek, ależ stron musiałam nadgonić, co to się porobiło, żeby tyle pisać "
Zdjęcia z pobytu szefostwa wraz z opisami przednie, kawał roboty żeście zrobili i naprawdę widać efekty, dostępu do jeziora zazdroszczę, zwłaszcza w promieniach zachodzącego słońca ściskam serdecznie
Nie mogłam tu nie przyjść, cudowne miejsce, a do tego tak pięknie się nazywa...Kubusiowo... Ja też jestem mamą Kubusia...oj, przepraszam chyba powinnam napisać Jakuba, bo już nastolatek, ale dla mnie zawsze malutki (dobrze, że nie tego nie widzi). Pozdrawiam, Kasia.
w sprawie owego derenia nie pomoge...co by to nie bylo ( i tak jest super )...ale zycze aby okazal sie tym co chcialas!!!!
Gosiaczku- cudnego dnia i fantastycznego nadchodzacego weekendu!!!
buziolki, papapapa