Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

an_tre 19:38, 03 lis 2012

Gosieńko utalentowane dziewczę życzę siły, pogody ducha, zero chorób w domowym ogrodzie i następnych tak samo ciekawych i inspirujących stronek
...a w podarunku znajome jabłuszka, te jeszcze nie zerwane

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kaisog1 19:51, 03 lis 2012

Marzenka ano Wzięłam dwie próbki - jeden kolor taki biało - beżowy a drugi taki biało - różowy. Okazało się, że lepszy ten różowy Sama była zdziwiona

Bożenko no jakoś tak, trochę potrafię ... ale to się znikąd nie wzięło Mój Tato zmarł jak miałam 8 lat. Zostałyśmy same z Mamą i Babijką. Trzy baby w domu musiały sobie jakoś radzić. Tak sie wielu rzeczy nauczyłam. Pamiętam, że gdy miałam chyba 14 lub 15 lat moja Mama pojechała na wakacje a zostałam w domu. Usiedzieć nie mogłam to poszłam po farbę i pomalowałam całe 43 metrowe mieszkanie. Gdy Mama dzwoniła powiedziałam tylko, że ma niespodziankę w domu Jak wróciła była niemiłosiernie zdziwiona (podłogi potem doczyścić nie mogła ) Remonty mam przepracowane, kładzenie gładzi tynkowej szlifowanie, wymiana kontaktów, robienie półek, odnawianie drewnianych mebli, skręcanie szafek, odnawianie okien, kładzenie wykładziny, itd, itp

Aneczko buziaka ogromnego za życzonka przesyłam Te choroby faktycznie cuś nas prześladują ale musi być lepiej
Jabłuszka cudowne!!!! Czuje ich aromat!

Sebek 19:58, 03 lis 2012

Cudnie wyglądają te meble

PS - jeszcze kfiatka na 700 przesyłam!

Madzenka 20:06, 03 lis 2012

Gosia to Ty masz fach w rękach!!! Ty się kobieto powinnaś przebranżowić.
Przeróbki, remonty, rewolucje express a jak byś zlecenia akurat w Wawie nie miała to byś sobie mykała do Kubusiowa. A tam byś piekła torty zamawiane przez internet z całej Polski
Bogdzia 20:12, 03 lis 2012

kaisog1 napisał(a)
Marzenka ano Wzięłam dwie próbki - jeden kolor taki biało - beżowy a drugi taki biało - różowy. Okazało się, że lepszy ten różowy Sama była zdziwiona

Bożenko no jakoś tak, trochę potrafię ... ale to się znikąd nie wzięło Mój Tato zmarł jak miałam 8 lat. Zostałyśmy same z Mamą i Babijką. Trzy baby w domu musiały sobie jakoś radzić. Tak sie wielu rzeczy nauczyłam. Pamiętam, że gdy miałam chyba 14 lub 15 lat moja Mama pojechała na wakacje a zostałam w domu. Usiedzieć nie mogłam to poszłam po farbę i pomalowałam całe 43 metrowe mieszkanie. Gdy Mama dzwoniła powiedziałam tylko, że ma niespodziankę w domu Jak wróciła była niemiłosiernie zdziwiona (podłogi potem doczyścić nie mogła ) Remonty mam przepracowane, kładzenie gładzi tynkowej szlifowanie, wymiana kontaktów, robienie półek, odnawianie drewnianych mebli, skręcanie szafek, odnawianie okien, kładzenie wykładziny, itd, itp

Aneczko buziaka ogromnego za życzonka przesyłam Te choroby faktycznie cuś nas prześladują ale musi być lepiej
Jabłuszka cudowne!!!! Czuje ich aromat!

Gosia podziwiam Cie bez przerwy ale chyba przestanę bo w koncu do mnie dotarło że potrafisz wszystko. Życzę Ci tylko żebyś te swoje zdolności i umiejętności kiedyś wykorzystała by na tym dobrze zarobic.Serdecznie Cię pozdrawiam.

zbigniew_gazda 20:28, 03 lis 2012

Gosia gratulacje wielkie dla fachury !!!! I z okazji 700 też.
Syla 20:38, 03 lis 2012

Gosiu .... podziwiam za talent wszechstronny .... Zawsze zaglądam i czytam choć nie zawsze zostawiam wpis .... Tym razem gratuluję kolejnej setki z kwiatuchem pozdrawiam rodzinkę
waska 20:46, 03 lis 2012

I ja cichutko gratuluje i ślad zostawiam
kaisog1 22:05, 03 lis 2012

Sebek dzieki

Marzenka hahahhaha przebranżowić sie powiadasz? Godne zastanowienia

Bożenko nie potrafię wszystkiego Pamiętam, że jako dziecko bardzo chciałam śpiewać.... ale głosu to ja nie mam

Zbysiu dziękuję Buziaczki przesyłam

Sylwia dzięki Ściskam mocno

Asia dzięki za ślad
ana_art 22:32, 03 lis 2012

Gośka mebelki pierwsza klasa Noi gratuję 7 setek. Jak zdzierałam teraz darń to mnustwo tych cholernych larw znalazlam, zasanawialam się co to, przeszukałam internet i wydaje mi się ze to one. Zastanawiam się jak z nimi walczyć