Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

monitka 21:41, 01 lis 2012

Gosia ty to tytan pracy jesteś!!! a będa fotki z tych przemian?

Cieszę się że z Kubusiem już lepiej
kaisog1 21:52, 01 lis 2012

Sebek normalnie możesz wpadać na test białej rękawiczki Zasłony to łatwo bo tylko taśmy wszyć i podszyć

Ania zdąży sie nabrudzić Już chłopaki moje mi to zagwarantują

Beata witaj Moje pomysły to raczej podpatrzone realizacje Szefowej W Jej pracy jest tyle inspiracji i gotowych pomysłów, że glowa mała

Hania właśnie - TFUTFU Chwalić sie nie mam czym Firanki zwykłe proste (ale takie chciałam - zwiewne i delikatne ), zasłony też, a stolik i krzesła pokażę może jutro bo teraz za ciemno na zdjęcia

Beta no jakos robota mnie kocha A ja faktycznie bez roboty usycham

Basia myj teraz - potem ziąb, trza walczyć z "odśnieżaniem" okien a nie myciem

Anita no kiedyś byłam szczupła i atrakcyjna A zdania na temat włosów są podzielone Jedni mówią, że w krótkich lepiej a inni, że w długich

Bożenko Kuba zdecydowanie lepiej - tak nam dzisiaj dokazywał, że ledwo żyjemy, a jeszcze 7 dni w domu ma siedzieć.... o zgrozo!

Monika fotek przed i pod to tak za bardzo nie będzie bo jakoś nie przyszło mi do głowy robienie zdjęć moim starym firankom Ale stolik i krzesła mogą być

......teraz czekam z utęsknieniem aż Kuba zaśnie i będę mogła usiąść do maszyny

Bogdzia 22:03, 01 lis 2012

Nie wysyłaj go wcześniej , niech się dobrze wyleczy żeby znów nie zachorował.
krisec 22:13, 01 lis 2012

Małgosiu ślę pozdrowionka dla Was,niech choróbska Was opuszczą.
Niesamowitą osóbką jesteś,ogród praca, dom, torty, jeszcze szycie firanek no podziwiam.
Jestem w szoku
Serdeczne Pozdrowienia.
beta 08:13, 02 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Gosia, a ja wczoraj wpadłam przypadkiem na wątek o parach wrześniowych i jak zobaczyłam Twoje zdjęcia ze ślubu, to padłam z zachwytu, jak zobaczyłam Ciebie na tych zdjęciach Gosia, zapuszczaj włosy Co ja Ci będę mówić, wyglądasz po prostu zjawiskowo pięknie

a gdzie ten wątek?

ja tez chciałbym zobaczyć
beta 08:50, 02 lis 2012

znalazłam az wstyd że dopiero teraz

Gosia, brak mi słów, wyglądałaś REWELACYJNIE!!!!!!!! i ta opalenizna, miodzio

no i ten Cyrk nidgy bym na to nie wpadła
Kindzia 14:10, 02 lis 2012

Też ostatnio znalazłam ten wrześniowy wątek, my też z września
Faktycznie jesteś tam zjawiskowa!
Enya73 20:11, 02 lis 2012

kaisog1 napisał(a)

[b]Anita
no kiedyś byłam szczupła i atrakcyjna A zdania na temat włosów są podzielone Jedni mówią, że w krótkich lepiej a inni, że w długich

Gosia, a dlaczego Ty piszesz tu o sobie w czasie przeszłym? Ja protestuję! Nadal jesteś atrakcyjna i nadal masz ten błysk w oku
kaisog1 22:09, 02 lis 2012

Bożenko cz go puszcze wcześniej czy później nie ma znaczenia I tak za tydzień przyniesie coś nowego Ale zostawię go do końca przyszłego tygodnia w domu

Krzysztof dzięki! Podejrzewam, że jest chociażby na tym forum, parę osób nieco bardziej niesamowitych niż ja Ale za komplement bardzo dziękuję

Beata w cyrku wesele..... w domu jak w cyrku po nim

Kasia dzięki

Anita piszę w przeszłym bo lustro w domu posiadam Piszesz o błysku w oku.... kiedyś go miałam.... a teraz.... jakoś zagasł
Tess 22:17, 02 lis 2012

Kindzia napisał(a)

Faktycznie jesteś tam zjawiskowa!

Gosia już pokazywała kiedyś jedno z tych zdjęć, i już wówczas się zachwycaliśmy jej urodą
To było wówczas, gdy wspomnienia o pięknych pazurkach przywoływała

Gosiek, nie kryguj się Widziałam na żywo, błysk jest i atrakcyjność też.