Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

an_tre 21:48, 05 lut 2013

kaisog1 napisał(a)

Aneczko ojjjj kochana.... dziękuje Ci za piękną lilię.... Tak chodziłam koło nich w sklepie wczoraj
Gosia...i co? nie kupiłaś???
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Matka 21:50, 05 lut 2013

A to, ze do dołka lepszej ziemi to ja wimczyli powinny se poradzić?a jest jakiś schemat sadzenia bylin?wyższe wyżej niższe bliżej a co jeszcze?
Bo siedzę teraz w all... i przeglądam te bylinki i każda mnie się podobajetnie wiem co kupować!?!?
kaisog1 21:54, 05 lut 2013

Aneczko nie kupiłam

Bogda nie ważne co kupisz ważne żeby kupować po minimum 5 sztuk..... zajrzyj do rabata angielskich w projektowaniu.
Magda70 22:01, 05 lut 2013

jakie ciacho....
skubnę kawalątek..., poczytam o chorobach w przedszkolu...uff już mnie to minęło ale problemy te same wciąż niestety są...

zdrówka życzę dla młodego...miksturę czosnkową i cebulową moje dzieciaki też zażywały ...haha...
Znajoma koraliki z czosnku robiła i na szyję zakładała i dzieci spały w tym...i rano do przedszkola zaprowadzała....wyobrażacie sobie jak waniało??? hahaha
kaisog1 22:02, 05 lut 2013

Magda u mnie tak czosnkiem jedzie od wczoraj, że na klatce czuć Pomyślą sobie, że wampiry odganiam
Syla 22:08, 05 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Dziewczyny.... jeste jak jest i dopóki nie zmieni sie myślenie ludzi to nic na to nie poradzimy.... tyle, że dzieciaki cierpią....

...Ania przykro mi Oskar nie daj się! Buziaka Ci przesyłam

A na osłodę ciacho, które chodziło za mną całą zimę.... jadłam takie w cukierni w Łukcie i nie mogłam znaleźć przepisu. Za sprawą Monitki przepis sie znalazł

Podeślij mi na wątek linka do tego przepisu .... proszę proszę

A czosnek nigdy nie zaszkodzi .... i innym jak piszesz pomoże .... Będą mieli inhalację na klatce schodowej za freee
kaisog1 22:12, 05 lut 2013

Sylwia tu link https://www.ogrodowisko.pl/watek/2754-szukam-przepisu

.....o moim zacnym czynie społecznym to nie pomyślalam! Ależ mam gest..... tak opary czosnku za friko dawać
beta 09:01, 06 lut 2013

Gosiaku same ciekawości u ciebie..masło na katar-nie wiedziałam..pisałam juz wczesniej , ale się powtórzę, że warzywnik pierwsza klasa

a ciacho mniamuśne smaka mi narobiłaś...po bułke do torebki idę
kaisog1 11:44, 06 lut 2013

Beata bo to przez Ciebie to ciasto

a teraz zagadka....

Jak rozpoznać Gosiaka przy kasie w Auchanie?

odp.: spojrzyj w koszyk a zobaczysz: 1 ogórek świeży (dla Kuby), pętko kiełbasy (dla męża), bułki (o ile nie zapomniałam ich wziąć), 6 worków ziemi, 20 toreb nasion, 10 toreb z kłączami, czasem jakieś cebulki kwiatowe..... Czy ja jestem chora?
beta 12:15, 06 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Beata bo to przez Ciebie to ciasto

a teraz zagadka....

Jak rozpoznać Gosiaka przy kasie w Auchanie?

odp.: spojrzyj w koszyk a zobaczysz: 1 ogórek świeży (dla Kuby), pętko kiełbasy (dla męża), bułki (o ile nie zapomniałam ich wziąć), 6 worków ziemi, 20 toreb nasion, 10 toreb z kłączami, czasem jakieś cebulki kwiatowe..... Czy ja jestem chora?

nie mów, że znowu nasion nakupiłaś!?