Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

kaisog1 23:22, 14 kwi 2013

Irenko dziekuję

Kasia ano trzeba i trzeba mieć szczęście albo okrywać, żeby kwiaty miały

Kasiek dzięki! Kurcze no rozłożyłam wczoraj na talerze i nikt nie przyszedł!

KasiaWB no tak mi było szkoda tego pęku trawy A pomyślałam sobie, że hortensje i miskanty sie lubią więc połączyłam

Jola ojjjj swędziały! I to jak!

Filip dzięki!

Bożenko normalnie "burak" mi na policzkach wylazł

Gosia ojjjjj nie powinnaś kochana przesadzać! Zdrowie najważniejsza a ogród nie ucieknie Dobrze przynajmniej, że pogoda zmuszała Cię do przerw Ja dzisiaj tez szok tlenowy zaliczyłam i nie tylko

Ania no nie zrobiłam zdjęcia Ale może dlatego, że pierwszy raz robiłam ten przepis i nie wyszła najlepiej wizualnie W smaku natomiast jest super! A jechać do Kubusiowa już dawno mamy czym.... powiem, Ci, że strasznie narzekamy, że teraz nie mamy kombiaka Kiedy pojedziemy - nie wiem...

Madżenka a widzisz! O tym nie pomyślałam, że mogą służyć za kołderkę

Boćku jak ten śnieg nie stopnieje to jak Kubę kocham pojadę tam i mu nakopie! Już mnie tak nosi, że głowa mała! A tu ponad miesiąc opóźnienia...

Edyta to właśnie "zima" z nas wyłazi Nie lubię tych pierwszych bóli ogrodowych ale to niemal tradycja

Asieńko no pogada faktycznie ma się ku lepszemu Wierzę, że jeszcze przed weekendem majowym pojedziemy na działkę.... chyba
kaisog1 23:35, 14 kwi 2013

Dzisiaj miałam pracowity dzień Najpierw pojechaliśmy do Anulki i Witka (Szefowa na mieście grasowała ) po patyczki hortensjowe. U Anulki, Jej Paweł zapytał mnie "po co Ci te badyle? Na opał?" a u Danusi Witek "w tej torbie śmieci przecież są. To mam Ci dać?" - a przecież to najdroższe patyki świata! Później pojechaliśmy do Teściów, na obiad. Jednak doszłam do wniosku, że chyba wszyscy zarazili się ode mnie szaleństwem ogrodowym bo skończyliśmy na pracy w ogrodzie Paweł i ja przycinaliśmy wielką morelę. Później przycięłam tuje i winobluszcz, który na nie wchodził. Szkoda mi było tych fajnych "sznurków" z winobluszczu więc w dwie minutki uplotłam z nich wianek, który pojedzie do Kubusiowa. Panowie wybierali też "złoto ogrodnika", które także zostanie przetransportowane do Kubusiowa na warzywnik
kaisog1 23:36, 14 kwi 2013

kaisog1 23:37, 14 kwi 2013

I wianek

kaisog1 23:38, 14 kwi 2013

W domu otworzyłam "magiczną" torbę a w niej....

kaisog1 23:40, 14 kwi 2013

Własnie przed chwilą skończyłam sadzenie patyczków Zdjęć niestety nie mam bo już nie mam siły zrobić

Anulko i Szefowo! jeszcze raz Wam bardzo dziękuję! Ściskam mocno!!!
Joanka 23:52, 14 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
I wianek

Zdolniacha!
monteverde 23:54, 14 kwi 2013

Gosiu a jak to wszystko urośnie to dopiero będzie a niedziela bardzo pracowita, myślałam, w pierwszej chwili, że sobotapozdrawiam
an_tre 00:01, 15 kwi 2013

Gosia jak ci wszystko się ukorzeni to jeszcze na bazarek polecisz albo pół wioski obsadzisz
pozdrawiam i miłego snu życzę
przyśni ci się pewnie piękny hortensjowo-trawiasty ogród w Kubusiowie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kuklik 00:12, 15 kwi 2013

Trzymam kciuki za patyczki