Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

KasiaWB 21:32, 13 kwi 2013

Fajna to kompozycja, dobrze wygląda a ja swoje miskanty już na kompoście umieściłam
Buziaki Gosia wszystko Ci się uda, będzie pięknie
Pola 21:33, 13 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
Dzisiaj wszyscy tak ciężko pracowali w ogrodach a ja tylko w monitor wgapiona... Poszłam więc wyciąć mojego miskanta na balkonie coby nie było, że nic nie robiłam Szkoda mi było wyrzucić taki piękny pęczek więc dostał drugie życie

Witam pięknie Kubusiowo kompozycja cudna... dziś tak dużo ludziska po ogrodach latało, to nie dziwię się, że i Ciebie rączki swędziały... buziaki zostawiam
Loosiuu 22:01, 13 kwi 2013

Świetnie wykonane fotki! Szczególnie ta 4, to zbliżenie. Super
Bogdzia 22:05, 13 kwi 2013

Pięknie, ale znając już Twoje zdolności niczego innego sie nie spodziewałam. Buziaczki zostawiam.
Margarete 22:12, 13 kwi 2013

Witaj Gocha,
masz rację, wszyscy pracowali, i nie dziwię sie że tobie do łopaty tęskno. ja pleców nie czuję, byłam taka zachłanna na robotę w ogrodzie,że...aż furczało ... a nie powinnam, bo jestem niedawno po usunięciu nerki i powinnam żyć troszkę oszczędniej.. ale co tam ... dziś z dziką przyjemnością rzuciłam sie na mój ogród. Melduję - śnieg wyniósł sie wczoraj ode mnie całkowicie, słońca na przemian z deszczem ale pracować sie dało ( w przerwach miedzy kolejnymi deszczami) było tak typowo : kwiecień plecień... Dużo roboty nie zrobiłam ale po woli trzeba sie na powrót przyzwyczajać do wysiłku w ogrodzie, teraz siedzę w domu jak odurzona - szok tlenowy !
monteverde 22:50, 13 kwi 2013

Gosiu pięknie wykorzystałaś miscant, ale ja wpadłam na szarlotkę z pianka i? nie ma a już ślinkę przełykałam kiedy na Kubusiowo wybywacie? a macie już czym jechać?
Madzenka 00:08, 14 kwi 2013

KasiaWB napisał(a)
Fajna to kompozycja, dobrze wygląda a ja swoje miskanty już na kompoście umieściłam
Buziaki Gosia wszystko Ci się uda, będzie pięknie

A ja moje miskanty pozwiązywałm i trzymam na stroisze na przyszły rok będę nimi rośliny chronić przed mrozem - chochołowo u mnie będzie
bociek 06:18, 14 kwi 2013

Gosiaku, fajne to drugie zycie miskanta

Snieg zaraz stopnieje i jak pojedziesz do Kubusiowa to dopiero sie bedzie dzialo, bedzie wszystko kipialo, kwitlo
Chociaz rozumiem Cie, wszyscy szaleja, przescigaja sie w zdjeciach... Gosiaku, wytrzymaj, niedlugo bedzisz znowu tanczyc z grabiami
Edi00 07:35, 14 kwi 2013

Ja też tęskniłam za pracą w ogrodzie, ale wczoraj jak się wczołgiwałam do domu po całym dniu przy łopacie, to...trzeba przyznać bolało, ale byłam szczęśliwa
Kompozycja z horti bardzo romantyczna
Joanka 19:48, 14 kwi 2013

Gosiek kompozycja bajeczna!

Śniegiem się nie martw, szybko zniknie U nas już nie ma po nim śladu.
Pogoda zrobiła się cudna, aż się wierzyć nie chce co było dwa tygodnie temu.