Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

myszorek 09:14, 11 maj 2013

Małgorzato! Ale Ty pomocników miałaś. Ogród zbliża ludzi. Uwielbiam takie prace, gdy powstaje coś nowego. Wspaniale
nieszka 10:00, 11 maj 2013

Czytam i czytam o tym pięknym warzywniaku, cofam i cofam i się zastanawiam co tam za cudo wyczarowałaś. No i znalazłam! Ja pikole! Rewelacja!
zbigniew_gazda 10:30, 11 maj 2013

Zobaczyłem też relację i wielki szacun dla tak pracowitych gości. A kanciki cudo.
bociek 18:57, 11 maj 2013

Gosia, no powiem Ci, ze warzywnik masz pierwsza klasa Wyglada bardzo profesjonaknie. Tacy Goscie to skarb najprawdziwszy Bosko, tylko szkoda, ze nie mozesz tam spedzac wiecej czasu
kaisog1 21:09, 11 maj 2013

Sebek ojj tacy Goście to skarb normalnie

Filip dokładnie

Basieńko to ligustr... doprowadza mnie do białej gorączki.... nie chce rosnac to to.... jak w tym roku nie "pójdzie" to go wywalam i sadzę graby....

Ania hahahha chyba tak zrobię

Madźenka to ligustr A Goście już się śmieli, że łopatę na urodziny dostanę drugą

Beata no kanciki bosko wyglądają Jeszcze jakies 300 km i skończe je robić

Beatko (Beta) dziękuje bardzo Cieszę się jak dziecko, że tyle roboty zrobione Najbardziej cieszy mnie warzywnik.... sami chyba 2 tygodnie byśmy go robili

Motylku (pisze tak coby Beat nie pomylić ) mam nadzieje, że będzie się ładnie prezentował Tyle pracy w niego włożyliśmy, że hej

Madzia ojjj zmienia się Jak sobie przypomnę jak to wyglądało jeszcze niedawno to sama się dziwię

Ewa i ja życzę Ci takich Gości

Marta hehehhe ano O rany nie zdążyłabym chyba roślin sadzić

Aga ojjj pracy było Mój kręgosłup najbardziej to odczuł

Kasia jeszcze pracy przede mną ale cieszy mnie, że rośliny tak szybko rosną Mam nadzieje, że niedługo będzie już ładnie

Sabinko robiłam Ich wykonanie jest proste.... bierzesz nóż do kancików (jak masz długa prostą rabatę to i deskę, łatwiej dociąć wtedy przy desce) nacinasz kilka centymetrów trawniczka i to co naciełaś podważasz łopatką. Wyjmujesz, wytrzepujesz ziemię i gotowe

Anita zmieszczą się, zmieszczą Jak sama robię to też powoli idzie A na szerszenie uważajcie... myśmy w tamtym roku mieli dwa gniazda tych dziadów

Juliko dzięki! Te pomysły to wszystko podpatrzone w zeszłym roku w artykułach Danusi Jednak muszę przyznać, że nie zdawałam sobie sprawy z ogromu pracy jaka nas czeka przy wykonaniu

Magda coś w tym jest Grzebanie w ziemi po prostu ma moc!

Nieszka hahahhaha no taki warzywniczek wyszedł

Zbyszku przekaże Gościom

Kasia ....a może to i dobrze dla mojego zdrowia, że mnie tam nie ma na stałe Chyba bym ducha wyzionęła - bo ja nie znoszę jak robota leży

kaisog1 21:13, 11 maj 2013

A mam jeszcze coś

Drugi Dziadek Kuby naszego uwielbia majsterkować.... Pomyślałam sobie.... no jak lubi to przecież trza korzystać i powstały takie cuda

Neska 21:37, 11 maj 2013

Ale fajne mieszkanka dla robaczków.
agata_chrosc... 21:45, 11 maj 2013

no super! muszę skopiować zapytasz dziadka czy można??
kaisog1 21:51, 11 maj 2013

Kasia dzieki w imieniu Dziadka

Agata hahahhahaha ale ja sama kopiowałam ze zdjęć Danusi
monitka 22:00, 11 maj 2013

Gosia świwtne te domki dla owadów pomijam funkcję pożyteczną ale one są niesamowitą ozdobą ogrodu kiedyś pomęczę męża o takie