Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

monteverde 01:37, 21 maj 2013

Cytuję BasięMożesz być dumna z tego, co już zrobiłaś pozdrawiam, martwię się tylko o pomidorki, będzie się komu opiekować nimi jak Was tam nie ma?
zuza12 07:27, 21 maj 2013

Zaglądam do Ciebie Małgosiu na bieżąco, chociaż nie zawsze zostawiam ślad. Podziwiam zmiany jakie zachodzą w Twoim ogrodzie. Pracowita z Ciebie kobieta. Warzywnik uroczy a tulipany przepiękne.
Aha - zawsze wracam do zdjęć z pomostem. To jest przepiękny widok.
Pozdrawiam
hanka_andrus 07:46, 21 maj 2013

W takim otoczeniu, to i komarowa plaga jest mniej uciążliwa. Mazury bez komarów, to nie to!
TheMagda 08:10, 21 maj 2013

Wspaniale, a mnie najbardziej spodobała się... bazylia
ewa004 11:13, 21 maj 2013

Gosiu moje rozplenice już pewnie nie wyjdą ,a najbardziej ubolewam nad trawka ML ,kurcze tak mi na niej zależało
dajana 11:42, 21 maj 2013

Warzywnik pierwsza klasa ale nie tylko on reszta tez zachwyca, szczególnie kiedy zna się początki jak wspomniała Alinak.Dom widzę pierwszy raz i zgadnij co poczułam ? zachwyt oczywiscie drewniany domek z okiennicami Ach jak ja lubię takie klimaty .Trawka sliczna młoda i soczysta Moja w powijakach ,trenuje jej doskonały wygląd na kawałku .Czas na florovit zobaczę róznicę.Popełniłam jednak błąd bo nie posypałam ziemią z worków na nasiona Następny kawałek pójdzie mi lepiej .Pozdrawiam Gosiu i dziękuję za miłe słowa .Pięknego dnia zyczę
Joaska 13:29, 21 maj 2013

kaisog1 napisał(a)

Gosiu ta rabata najbatdziej mi się podoba .... pamiętam zdjęcie z zeszłego lata.
Kubusioweo rosnie w siłę, rabaty pięknieją .. ależ Ci musi być cięzko wyjeżdząć z tamtąd.
kaisog1 20:44, 21 maj 2013

Alinko czasem przeglądam sobie zdjęcia jak to było Jak bylismy teraz w weekend na działce to tak stanełam i pomyślalam... matko, ile tu roboty włożyliśmy

Sebek no mam nadzieje, że warzywnik będzie ładniejszy po skoszeniu

Basiu co to zbiorów to mam cicha nadzieje przynajmniej na marchew normalnych rozmiarów O reszcie nie śmiem nawet mysleć A ogród jak nałóg.... im więcej robisz tym więcej chcesz

Aneczko dzięki Pewnie, że ma się kto opiekować Naczelny Podlewacz czyli mój Teść Niestety teraz wyjeżdża ale juz zastęptwo w rodzinie ustalone, tygodnie podzielone także pomidory przeżyją

Zuza bardzo dziękuję Ja po prostu lubie to robić. Paweł ostatnio mnie zapytał "kidy my w końcu pojedziemy na działkę i będziemy odpoczywać?!" a ja mu na to, że dla mnie praca w ogrodzie to odpoczynek! A na pomoście chłopaki i dzieci naszych znajomych ze wsi uwielbiają przebywać

Haniu powiem Ci, że z tymi komarami to nie tak łatwo.... miałam tak pogryzione plecy, że w zasadzie pleców nie bylo widać... to był jeden wielki bąbel

Madzia hahahhaa mnie też To zupełny eksperyment - ciekawe czy sie utrzyma

Ewa a widzisz... gdybyś pisnęła chociaż słowo do mnie to ja dzieliłam ML i mogłam Ci przesłać sadzonkę .... no to moje rozplenice chyba pójdą na starty... ale to dziwne....

Dajana bardzo Ci dziękuję za miłe słowa No różnica między tym co było a co jest faktycznie widać Trawa u nas wygląda chyba tylko dobrze na zdjęciach W rzeczywistości są dziury i taka soczysta juz nie jest

Joasia ojjjjj cięzko.... zawsze mam niedosyt Bo ile można by było zrobić jeszcze..... W tym roku mocno przyciełam wierzby.... moim Panowie mnie skleli, że padnie, że zabiłam.... a tu piękne małe kuleczki sie pokazały
ewa004 21:08, 21 maj 2013

barbara_kraj... 21:22, 21 maj 2013

Gosiu, ja jednak myslę, że z większości warzyw będziesz zadowolona Po sadzonkach to widać, no i podłoze uszlachetnione