Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Kasya 11:35, 13 lip 2018

anka_ napisał(a)

Znaczy mam krzyczeć jak będę jechać... ?

mozesz nawet Ryczec
Bogdzia 15:40, 13 lip 2018

anka_ napisał(a)

Aniu fotki mam w aparacie aa net tylko w telefonie, więc kiedyś. ..☺
Siedzę w słoikach i dumam co z oczkiem zrobić. Okazuje się że folia którą wstępnie zamówiłam jest za wąska. I mam do wyboru albo brać cieńszą (0,6) albo czekać 2 miesiące.

Lepiej czekac dwa miesiące, to duża i niełatwa robota więc lepiej miec folię która więcej wytrzyma, no i oczywiście szerszą.
Gosiek33 19:05, 13 lip 2018

Też jestem za czekaniem na właściwą folię. W końcu ma wystarczyć na wiele, wiele lat
anka_ 20:56, 13 lip 2018

Tak na szybko z trasy - kupiłam gdzie indziej... dzięki eMusiowi. Grubość 1mm. Byłam wściekła i kazałam dół zasypywać. ... to ten w samochód i objazd wszystkich możliwych sklepów tego typu... ponad 300 km na liczniku a jeszcze prawie 100 do domu... I kto to jutro rozwinie... prawie 200kg...

Ale jak jakimś cudem nie podrzemy jej przy wkładaniu to wreszcie będę miała oczko...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Mary 07:54, 14 lip 2018

anka_ napisał(a)
Tak na szybko z trasy - kupiłam gdzie indziej... dzięki eMusiowi. Grubość 1mm. Byłam wściekła i kazałam dół zasypywać. ... to ten w samochód i objazd wszystkich możliwych sklepów tego typu... ponad 300 km na liczniku a jeszcze prawie 100 do domu... I kto to jutro rozwinie... prawie 200kg...

Ale jak jakimś cudem nie podrzemy jej przy wkładaniu to wreszcie będę miała oczko...

Trzymam kciuki.
Toszka 08:51, 14 lip 2018

Oooo, dobre wieści...nie ma to jak desperacja eMusia
On to cię jednak kocha
gobasia 08:51, 14 lip 2018

Powodzenia trzymam kciuki aby się udało i poszło zgodnie z planem
anka_ 12:28, 14 lip 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Anka 2 mce to nie tak dlugo. We wrzesniu tez mozna zrobic oczko.
Albo odlóz do wiosny, ale zakup folie aby juz byla.
Zreszta dol trzeba bedzie wyprofilowac zrobic jakies schodki jak chcesz trzymac ryby to co najmniej na srodku 1x1 m glebokosc 120 cm aby przezimowy.

Jest to troche roboty a pozniej tez dogladanie.

Elu dół wykopany już 2 lata czeka. Trochę brzegi rozmyło i musieliśmy poprawiać, stąd też ta rozbieżność w wymiarach folii.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 12:31, 14 lip 2018

Kasya napisał(a)

mozesz nawet Ryczec

anka_ 12:38, 14 lip 2018

Bogdzia napisał(a)
Lepiej czekac dwa miesiące, to duża i niełatwa robota więc lepiej miec folię która więcej wytrzyma, no i oczywiście szerszą.

Gosiek33 napisał(a)
Też jestem za czekaniem na właściwą folię. W końcu ma wystarczyć na wiele, wiele lat

Bożenko, Gosiu udało się kupić folię taką jak potrzeba tylko pogoda nam nie sprzyja. .
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies