Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

zawitka 16:44, 18 lip 2018

Oj tu się dzieje , ależ to mobilizuje do pracy ----coś nowego Pokazuj jak to wygląda w robocie
Kasya 17:10, 18 lip 2018

No przyszłam oczko ogladac... a tu nc...znaczy fotek nie ma dalszych
Ale fajnie ze juz ruszyliscie z robota
Ciekawam bardzo
anka_ 17:40, 18 lip 2018

Mira104 napisał(a)
Szefowa robi teraz projekt basenu i stawu w jednym. Pokazuje każdy etap prac.

Takie stawy kąpielowe to nie przy starej, wiejskiej chałupie jak moja. Zresztą zdecydowanie wolę bardziej naturalne formy.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
gobasia 17:43, 18 lip 2018

niebiosa dolały Ci wody do jeziorka?..bo u mnie to nie żałowały ,oj lało...teraz też mruczy ,kto wie czy nie bedzie poprawki
anka_ 17:48, 18 lip 2018

Gosiek33 napisał(a)
Gratuluję stawu! Ależ pazie mieć będziesz

To tylko oczko Gosiu, choć staw też mnie cieszy. Szkoda, że on daleko od domu. Chociaż na oczko będę miała widok.

MartaKozak napisał(a)

Super, piekne te motyle sa

Piękne Marto. Cieszą tacy goście.

Monia81 napisał(a)
Ale się tu dzieje, trzymam kciuki za oczko, no i lokatorki tegoż lokum też już się znalazły pozdrawiam

Dzięki Monia. Kciuki się przydadzą bo pogoda nie sprzyja.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 17:48, 18 lip 2018

anka_ napisał(a)
Miro wełna jest w celu lepszej ochrony folii przed gryzoniami. Zrobiłam wg zaleceń... I ogromnie się cieszę, że nie skusiłam się na cieńszą folię... a niewiele brakowało

I jak tu robić ogórki jak koper lokatorzy zaanektowali ...

I to jacy lokatorzy Paź królowej
https://www.google.com/search?q=pa%C5%BA+kr%C3%B3lowej&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQlIrE_6jcAhVJXCwKHXLBDsQQ_AUICigB&biw=1366&bih=654
anka_ 17:59, 18 lip 2018

Zana napisał(a)
No miały być fotki i gdzie są?

Anuś bo pada i pada... i nie da nic robić. Wczoraj wieczorkiem złapałam 2 godz ale musiałam podwiązać pomidory

Anda napisał(a)
Gratuluje oka Wspaniale się zapowiada

Ewo dziękuję choć jeszcze nie ma czego. Ale nadzieja jest...

Gosialuk napisał(a)
Czekam na fotki. Cieszę się, że jednak daliście radę. Dobry mąż, to skarb.

Gosiu folia położona, ale jeszcze dużo pracy przed nami. Pogoda potrzebna. A mąż przyznaje - w sprawie oczka mnie pozytywnie zadziwił.

anka_ 18:09, 18 lip 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Piękne oczko się szykuje!
Dzięki Tobie mogłam na swoim koprze rozpoznać kolorowego wędrowniczka.

Dziękuję Haniu. Nad oczkiem będziemy pracować.
Co do pazia to dzięki Bożence/Bogdzi zaczęłam wnikać co lata mi po ogrodzie. I bardziej wgłębiać się w biologię tych istot. Wcześniej np nie wiedziałam, że gąsienice pazia królowej we wczesnym stadium są czarne. Fajnie wiedzieć co się ma w ogrodzie. I wypatrywać nowych gości. Może kiedyś fruczaka się doczekam .
anka_ 18:27, 18 lip 2018

zawitka napisał(a)
Oj tu się dzieje , ależ to mobilizuje do pracy ----coś nowego Pokazuj jak to wygląda w robocie

Jak tylko będzie robota szła naprzód

Kasya napisał(a)
No przyszłam oczko ogladac... a tu nc...znaczy fotek nie ma dalszych
Ale fajnie ze juz ruszyliscie z robota
Ciekawam bardzo

Folia położona ale reszta stoi ze względu na pogodę. W wolne minutki bez deszczu muszę obrobić warzywnik.
anka_ 18:33, 18 lip 2018

gobasia napisał(a)
niebiosa dolały Ci wody do jeziorka?..bo u mnie to nie żałowały ,oj lało...teraz też mruczy ,kto wie czy nie bedzie poprawki

U mnie Basiu bardziej paskudzi niż pada. W stawie jest pół metra wody. W oczu przybyło może 2 cm. Jedynie w niedzielę dało na tyle dobrze, że zalało mi chałupę.

sylwia_slomczewska napisał(a)

I to jacy lokatorzy Paź królowej
https://www.google.com/search?q=pa%C5%BA+kr%C3%B3lowej&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQlIrE_6jcAhVJXCwKHXLBDsQQ_AUICigB&biw=1366&bih=654

Wiem Sylwio, miałam tego jegomościa w tamtym roku.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies