Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielonym do góry...

Zielonym do góry...

Krakus 12:52, 26 lut 2016

kosolka napisał(a)
Przy okazji porównałam sobie rabatę w tle - zdj.z marca i z lipca. Jest różnica!

a tak do Twojej Magnolii wracając...może Ci werbena zeżarła wszystko co dla magnolii było i nie zawiązała przez to kwiatów...werbena to chyba taki potwór ...
kosolka 12:57, 26 lut 2016

Myslisz że aż taki wstrętny??
Krakus 13:34, 26 lut 2016

kosolka napisał(a)
Myslisz że aż taki wstrętny??

ładny to jest ale ogólnie sporo na tej rabacie miałaś..chyba mnie przekonałas tez że w tą stronę pójdę werbenę i stipę od Oli drugiej dostanę...jeżówki tez kupiłem a cebulowe to już za rok
kosolka 13:45, 26 lut 2016

Na relacji widac, że w maju rabata jest pusta i nieciekawa - stipy i jeżówki malutkie, cebulowe już pousuwane. ZObaczymy jak w tym roku będzie to wyglądało. Pewnie tek samo.. Obecną stipę zetnę - zobaczymy czy przezimowała. Chyba że szybciej puści i wyrośnie niż malutkie sadzonki. Za to najpiękniejsza jest jak dla mnie we wrześniu.
Krakus 21:40, 27 lut 2016

no to śladem Oli też coś pociachałem w ogrodzie. Pod nóż poszły :
-brzozy
- berberysy
-owocowe

na więcej nie starczyło czasu bo sporo tego mam ;P

ciachac juz agrest i pożeczke ? bo pierwszy raz mam w tym roku i widać że juz startuja wrzucę fotki w pon bo tam mam kabel do komórki...
Toszka 22:00, 27 lut 2016

Porzeczkę i agrest ciacha się tylko w celu prześwietlenia i odmłodzenia - ciemne, prawie czarne stare gałązki się wycina. Twoje młode to i chyba nie ma potrzeby
Krakus 23:28, 27 lut 2016

Toszka napisał(a)
Porzeczkę i agrest ciacha się tylko w celu prześwietlenia i odmłodzenia - ciemne, prawie czarne stare gałązki się wycina. Twoje młode to i chyba nie ma potrzeby

dzięki Toszka nie takie młode bo spore krzaki od teścia "podkradłem" więc pewnie trzeba je będzie prześwietlić..wrzuce fot w pon to poproszę o rady
Krakus 12:43, 29 lut 2016

tak jak obiecałem
oznaki (przed)wiosny u mnie

Pissardi z bliska - juz chyba startuje

i te moje porzeczki: widać że potrzebne odmłodzenie.

agrest też juz ruszył:

Krakus 12:48, 29 lut 2016

kosolka napisał(a)
Aha, bez mierzenia porównując na zdjęciach nasze rabaty, to moja wygląda na jeszcze raz taką jak Twoja, chyba.

moja tylko 1,3 średnicy więc maciupka...u Ciebie chyba więcej miejsca...
Piotr_ 20:46, 02 mar 2016

Witaj
Wpadłem przypadkowo i chyba zostaje ogród na +5 ciekawy i co chwila inny cały czas coś rozkwita podziwiam...
I lecę dalej zwiedzać pozdrawiam