Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Mala_Mi 22:56, 05 sty 2018

Oj Babcia Jasia ... zawsze ja wspomnę... przy każdym zapalonym zniczu...

A w donicach dużo, gęsto i kolorowo Skąd to znam
kasiek 23:15, 05 sty 2018

Oglądam, oglądam i nie mogę wyjść z zachwytu.. Ile naturalności w tych odcinkach, ile subtelności i wdzięku, pięknie opowiadasz, jesteś taka niesamowicie.... bliska na tych odcinkach
Ogród sentymentalny, naturalny, pięknie skomponowany, bez przesady, taki przyjazny... Piękne wspomnienia, bardzo cenne... Jestem pod ogromnym wrażeniem
Kasiek 23:50, 05 sty 2018

Dziekuje za podroz w czasie, obejrzalam z wielka przyjemnoscia Ciagle zakochana i z blyskiem w oku, ciagle z pieknym usmiechem na twarzy... Taka Cie kochamy

U mnie wiosna i powodz.
mira 13:31, 06 sty 2018

Obejrzałam ten drugi odcinek.
Jak pamięć jest krótka bo czołówki nie pamiętam zupełnie a ten odcinek dokładnie zapamiętałam. Jak odkryłam Ogrodowisko to od razu wiedziałam gdzie się pakuję .

Pamiętam jak oglądałam - i te drzwi, te drzwi i ta ławka myślałam że w angielskim ogrodzie jesteście. Patrzyłam też na te kompozycje doniczkowe /i te doniczki przy stole na trawie/ - z bijącym sercem bo w moim rewirze ogrodowym nie było mowy o tak pięknych roślinach.
No i to proste pytanie - co Pani zrobi jak lilie przekwitną - myślę sobie no własnie co - a tu odpowiedź wysadzę hehe - uśmiałam się sama z siebie.

Fajne wspomnienia

pozdrawiam
Madzenka 17:41, 06 sty 2018

Przyszłam złożyć życzenia cudownego, zdrowego i radosnego roku 2018.
Danusiu piękna choinka podziwiam na fb
agata19762 19:11, 06 sty 2018

Danusiu wspaniałego Nowego Roku !!!
Super wspominki
Gardenarium 19:52, 06 sty 2018

Dziękuję kochani za wpisy.
Wgrywam kolejne archiwalne odcinki. Dziś odc. 177 - Podniebny taras. Czyli las na VI piętrze.

https://www.facebook.com/ogrodowisko/videos/2282347848457958/

Instagram Ogrodowiska
basia3012 19:52, 06 sty 2018

Dzień dobry wszystkim pasjonatom ogrodów z Ogrodowiska .Od około pół roku zaglądam codziennie do Ogrodowiska ale dopiero gdy 25 grudnia zobaczyłam świąteczne dekoracje p.Danusi to ośmieliłam się odezwać . I powtórzę , dla mnie ten ogród , te dekoracje są niedoścignionym wzorem do naśladowania . Po prostu wzór . Wizyta w Ogrodowisku przed snem to dla mnie już rytuał . Muszę popatrzeć na przecudny ogród p.Danusi oraz na inne piękne ogrody. Bardzo to cieszy moje oczy i taki relaks przed snem bardzo lubię . Mieszkam w Olsztynie . Zajmuję się ogródkiem przy naszym domku już 7 lat.Ogródek jest nieduży bo cała działka ma 630m2. Bardzo lubię coś w nim zmieniać i udoskonalać . Mam w tym dużo frajdy i satysfakcji jak coś się uda .Teraz zimą postanowiłam zaplanować zmiany w zieleni przy ulicy . Już Danusia mi doradziła i posadzę 8 szt świerków serbskich .Już rozglądam się za jakąś szkółką w naszym województwie z dużymi i ładnymi świerkami serbskimi. Może ktoś doradzi mi gdzie wiosna mam ich szukać .
Mam tez pytanie : jesli nie mam konta na facebooku to czy mogę obejrzeć te dwa archiwalne odcinki Mai w Ogrodzie ? Już 3dni kombinuję i nic. Ale za to obejrzałam wątek z Ogrodem Babci Jasi. Jest pięknie , po prostu bajka .Pozdrawiam wszystkich , szczęśliwego roku 2018.
Gardenarium 20:42, 06 sty 2018

Basiu, dzień dobry, witaj
Jestem bardzo szczęśliwa, że moja praca tutaj na Ogrodowisku niesie takie plony
Bardzo się cieszę. A te pochwały Dziękuję. Jest tyle pięknych ogrodów, a ja oczywiście ze swojego jestem dumna. Bo to moje "dziecko" ukochane. Daje mi energię, zadowolenie, odpoczynek, a gdy trzeba - rozrusza kości.
A ogrodnikom dało inspirację, przy jego pomocy mogłam przekazać swoją pasję i nią zarazić innych

Żeby obejrzec filmy musisz być na FB, ale możesz stworzyć stronę pod nickiem niekoniecznie pod swoim nazwiskiem. Albo zalogować się u kogoś z rodziny jak będziesz w odwiedzinach.

Olsztyn nieco znam. moja ciocia i brat cioteczny tam mieszkali, teraz sprzedali domy i zmienili miasto, ale w Szczytnie i Szymanach mam rodzinę Co do szkółki, to może Szmit k Ciechanowa? Często tam mamy zloty, a mają super rośliny.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2018!

Instagram Ogrodowiska
an_tre 20:47, 06 sty 2018

Filmiki obejrzałam, powspominałam z uśmiechem na twarzy, śledzę na bieżąco nowinki.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Danusiu, realizacji zamierzeń i spełnienia marzeń
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies