Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ewkakonewka 19:32, 10 lut 2015

Ciekawa ta zima jest, straszy nas i ucieka od razu
Ciepłe pozdrowienia zostawiam
Zielona 19:48, 10 lut 2015

Gardenarium napisał(a)
Cześć Marta.. jak miło, że do mnie zawitałaś. Fajny ogród robisz, zaglądam czasem, ale migawki tylko, bo latam chaotycznie..a raczej nie latam. Zaglądam
Mam sporo zajęć nowych w moim programie dziennym, za dużo jak na mnie chyba... Mus się przyzwyczaić i podołać

Dobrze wiesz, że nie opuszczam żadnego Twojego wpisu Twój watek to lektura obowiązkowa. Nawet, jeśli się nie wpisujemy, to przecież jesteś świadoma zawrotnej ilości odsłon Bukszpanowego

Fajny ogród robię, powiadasz? Taki na miarę moich możliwości. Jak zawsze w życiu, marzenia rozbijają się o rzeczywistość, a z tego co pozostaje po takim starciu, staram się zbudować coś... optymalnego. Fajerwerków nie będzie, ale na te zawsze miło wpadać do Ciebie

Sezon dla Gardenarium ruszył na dobre. My wciąż pod kołderkami z jedynego śniegu w roku, a Ty już na wysokich obrotach. Ale w sumie dobrze, prawda? Dopóki cieszy Cię to, co robisz, nawet napięty grafik nie psuje radości z efektów pracy. Choć... osobisty asystent by się może przydał? Urządzimy casting?
deszczowymaj 19:51, 10 lut 2015

Danuniu widzę,że u Ciebie najprawdziwsza zima ..była
U mnie to raczej słabo w tym roku z zimą,może przez jakieś półtorej dnia śnieg leżał.
A od dwóch dni w Gdyni mamy wiosne nawet moje czosnki na balkonie nochale wystawiły.
Gardenarium 19:51, 10 lut 2015

Mam dwóch asystentów na O. daję radę.

Marta, Fajny ogród bo mnie cieszy że tak po całości. Kanciki po całości, rabatki po całości, to robi wrażenie

Instagram Ogrodowiska
Zielona 19:54, 10 lut 2015

Gardenarium napisał(a)
Mam dwóch asystentów na O. daję radę.

Marta, fajny ogród bo mnie cieszy że tak po całości. Kanciki po całości, rabatki po całości, to robi wrażenie

Twoja szkoła
Zielona 20:03, 10 lut 2015

Gardenarium napisał(a)
Nie wierzę, że rok to co to będzie za 3 lata? Zarośnie na amen, sąsiada nie zobaczysz ani ulicy Nie trafię do ciebie

Odpisuję u Ciebie, żebyś nie musiała biegać. Dzięki, że zajrzałaś.

Wiesz co będzie za 3 lata? Będę płakać, że trzeba było projekt zamówić i będziesz musiała trafić do mnie na ratowanie tego ogrodu, haha
Gardenarium 20:21, 10 lut 2015

Za 3 lata będziesz przewalać ale przewałki tez są miłe

Instagram Ogrodowiska
Zielona 20:46, 10 lut 2015

Amen.
Mala_Mi 22:56, 10 lut 2015

Amen
malgorzata_s... 23:10, 10 lut 2015

Oglądam powtórki Mai i nadziwić się nie mogę ile zmian Danusiu Twój ogród przeszedł.
Zmienia się bardzo. Nie napisze że pięknieje ( bo dla mnie zawsze był piękny )ale dojrzewa, zmienia nastroje i zadziwia Pozdrawiam