Dobrze wiesz, że nie opuszczam żadnego Twojego wpisu Twój watek to lektura obowiązkowa. Nawet, jeśli się nie wpisujemy, to przecież jesteś świadoma zawrotnej ilości odsłon Bukszpanowego
Fajny ogród robię, powiadasz? Taki na miarę moich możliwości. Jak zawsze w życiu, marzenia rozbijają się o rzeczywistość, a z tego co pozostaje po takim starciu, staram się zbudować coś... optymalnego. Fajerwerków nie będzie, ale na te zawsze miło wpadać do Ciebie
Sezon dla Gardenarium ruszył na dobre. My wciąż pod kołderkami z jedynego śniegu w roku, a Ty już na wysokich obrotach. Ale w sumie dobrze, prawda? Dopóki cieszy Cię to, co robisz, nawet napięty grafik nie psuje radości z efektów pracy. Choć... osobisty asystent by się może przydał? Urządzimy casting?
Danuniu widzę,że u Ciebie najprawdziwsza zima ..była
U mnie to raczej słabo w tym roku z zimą,może przez jakieś półtorej dnia śnieg leżał.
A od dwóch dni w Gdyni mamy wiosne nawet moje czosnki na balkonie nochale wystawiły.
Oglądam powtórki Mai i nadziwić się nie mogę ile zmian Danusiu Twój ogród przeszedł.
Zmienia się bardzo. Nie napisze że pięknieje ( bo dla mnie zawsze był piękny )ale dojrzewa, zmienia nastroje i zadziwia Pozdrawiam