Danusiu chciałam Ci napisać że doszłam to etapu gdy mój ogród przestał mnie frustrować a zaczął cieszyć. Wstaję rano i wyglądam przez okno albo wracam po długim dniu w pracy i myślę sobie jest pięknie Jeszcze mi brakuje wielu roślin, niektóre rzeczy wymagają poprawek ale już widzę ten efekt. Dlatego uważam że Twój projekt to była jedna z najlepszych inwestycji, bez niego bym nie poszła do przodu bo po prostu się na tym nie znam. Dziękuję za tę radość
Ja też dziękuję Raduję się, gdy wiem, że moja praca (nawet wirtualna, czyli zdalna, przez internet) daje plan działania potem radość, a na końcu satysfakcję i przede wszystkim ładne widoki z okien
Ale to nie tylko mój pomysł, ale przede wszystkim ciężka praca właściciela ogrodu, który uwierzył, że można to zrobić. Udaje się.
Sporo dowodów jest na Ogrodowisku, gdy cieszycie się pokazując efekty mojego projektu Dziękuję jeszcze raz.
Danusiu no musiałam się zalogować, żeby u Ciebie napisać.
Często bywam u Ciebie na wątku niezalogowana lub zalogowana ale raczej się nie udzielam, patrzę inspiruje się i czerpię wiedzę którą się dzielisz.
Po kilku latach na ogrodowisku i ja zaczęłam w końcu tworzyć mój ogród i mimo że nie jest on Twoim projektem jednak jest on inspirowany Twoimi ogrodami, i cennymi radami.
Bez Twojego forum nie wiedziałabym co na prawdę znaczy ogród, skończyłabym jak jedna z wielu myśląc że zielona trawka i tuje wokoło działki to szczyt nowoczesności i nazywałabym toto ogrodem.
Więc i ja na początku mojej przygody z własnym ogrodem też dziękuję, że stworzyłaś takie miejsce jak ogrodowisko.