Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 08:19, 14 maj 2015

Zielona napisał(a)
Artykuł w Werandzie połknęłam. Lustra w wersji XXL też Przywieziony z wycieczki pomysł na kolorową ścianę- genialny! I to wszystko w dojrzałym ogrodzie przy statecznej rezydencji. Pyszne!
Gratuluję

KasiaWB napisał(a)
i ja właśnie jestem po lekturze artykułu w Werandzie całkiem nowe zdjęcia i inspiracje dzięki

Hahaha, ale są dwa artykuły

Zamieściłam na FB jeden https://www.facebook.com/ogrodowisko?fref=photo

Instagram Ogrodowiska
10:19, 14 maj 2015
ten sajgon to raczej wyspy generują. Tam duża rodzinna impreza ogrodowa się szykuje
znowu wieczory na ogladanie migawek będziemy poświęcać
Kuba 12:56, 14 maj 2015

Danusiu chciałam Ci napisać że doszłam to etapu gdy mój ogród przestał mnie frustrować a zaczął cieszyć. Wstaję rano i wyglądam przez okno albo wracam po długim dniu w pracy i myślę sobie jest pięknie Jeszcze mi brakuje wielu roślin, niektóre rzeczy wymagają poprawek ale już widzę ten efekt. Dlatego uważam że Twój projekt to była jedna z najlepszych inwestycji, bez niego bym nie poszła do przodu bo po prostu się na tym nie znam. Dziękuję za tę radość
Gardenarium 13:34, 14 maj 2015

Ja też dziękuję Raduję się, gdy wiem, że moja praca (nawet wirtualna, czyli zdalna, przez internet) daje plan działania potem radość, a na końcu satysfakcję i przede wszystkim ładne widoki z okien
Ale to nie tylko mój pomysł, ale przede wszystkim ciężka praca właściciela ogrodu, który uwierzył, że można to zrobić. Udaje się.

Sporo dowodów jest na Ogrodowisku, gdy cieszycie się pokazując efekty mojego projektu Dziękuję jeszcze raz.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:42, 14 maj 2015

Zajrzę później, bo teraz muszę do ogrodu z lustrem Sadzenie mnie czeka w warzywniku Uwielbiam ten warzywnik.

Instagram Ogrodowiska
Mysza 13:50, 14 maj 2015

Danusiu dziękuję, że znalazłaś chwilkę i doradziłaś mi jak będzie lepiej
Pozdrawiam.
popcorn 15:20, 14 maj 2015

a będą nowe foty z ogrodu z lustrem? to mój ulubiony
pozdrawiam!!
Pszczelarnia 15:23, 14 maj 2015

Ogród ze stawem - dla mnie też sentymentalny, zobaczony podczas mojego pierwszego wejścia na O. - robiliście mu akurat lifting. Ile on ma powierzchni?
Joaska 15:56, 14 maj 2015

Gardenarium napisał(a)
Ja też dziękuję Raduję się, gdy wiem, że moja praca (nawet wirtualna, czyli zdalna, przez internet) daje plan działania potem radość, a na końcu satysfakcję i przede wszystkim ładne widoki z okien
Ale to nie tylko mój pomysł, ale przede wszystkim ciężka praca właściciela ogrodu, który uwierzył, że można to zrobić. Udaje się.

Sporo dowodów jest na Ogrodowisku, gdy cieszycie się pokazując efekty mojego projektu Dziękuję jeszcze raz.

Danusiu no musiałam się zalogować, żeby u Ciebie napisać.
Często bywam u Ciebie na wątku niezalogowana lub zalogowana ale raczej się nie udzielam, patrzę inspiruje się i czerpię wiedzę którą się dzielisz.
Po kilku latach na ogrodowisku i ja zaczęłam w końcu tworzyć mój ogród i mimo że nie jest on Twoim projektem jednak jest on inspirowany Twoimi ogrodami, i cennymi radami.
Bez Twojego forum nie wiedziałabym co na prawdę znaczy ogród, skończyłabym jak jedna z wielu myśląc że zielona trawka i tuje wokoło działki to szczyt nowoczesności i nazywałabym toto ogrodem.
Więc i ja na początku mojej przygody z własnym ogrodem też dziękuję, że stworzyłaś takie miejsce jak ogrodowisko.

Gardenarium 22:03, 14 maj 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Ogród ze stawem - dla mnie też sentymentalny, zobaczony podczas mojego pierwszego wejścia na O. - robiliście mu akurat lifting. Ile on ma powierzchni?

Coś ponad 2 tys m2.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies