Ciemierniki cuuuudne. Aj, jak zazdroszcze tych centrów ogrodniczych...
Zasłony - MEGA - bardzo mi sie podobają. Ja z kolei jestem z tych, co uwielbiają szmaty w oknach Jakos tak przytulniej sie robi. A juz w stylowych wnetrzach - moim zdaniem - bez czegos okalającego okno całość jest jakby niedokończona. Ale wiadomo - to kwestia gustu.
Złoto czarne pasy - mniam, bedzie super!
Melduję, że zagrabiłam trawnik ale robota Ale cóż, babcię Jasię trzeba pilnować Czasu na ogród mniej. Posadziłam babcię na fotel w oknie a sama idę tym razem zamiatać podjazd
Powiem Wam, że brakuje mi swobody w działaniu, ale taki czas przychodzi na każdą córkę, która chce i nie zostawi swojej Mamy w potrzebie Ja nie zostawiłam i na pastwę losu nie naraziłam. Czuję się z tym dobrze, chociaż załamanie psychiczne czasem normalnie jest.
Wiesz, że Twoje relacje zawsze działają na mnie motywująco Ale zamiatac nic nie zamierzam, za tydzień lub dwa chciałbym wszystko myjką cisnieniową potraktować Zobaczymy jak się wyrobię
Podczytuje zagladam i podziwiam
Danusiu ..problem z jedzeniem u starszych osob to juz prawie choroba spoleczna - mialam te problemy z moja babcia , wyprobowalismy wszystko ( wiadomo kazdy jest inny ) ..byly jakies apetizery , ulubione smakolyki az w koncu babcia stwierdzila , ze napilaby sie koniaczku ..ha i ten pomogl ..codziennie dawka jak z apteki i podzialalo
Pozdrawiam serdecznie V.