Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Bogdzia 11:46, 05 mar 2016

A tu sie dużo dzieje. Nowe zasłony, piękne ciemierniki i znów artukuł o Danusi, nigdy nie bywa nudno. Pozdrówka zostawiam ,macham.
Pola 11:46, 05 mar 2016

Danusiu, zawsze czekam na mycie mebli w twoim ogrodzie.....to już wiosna hihihi
zaczarowanaa 11:53, 05 mar 2016

Wy zamaiatacie a ja muszę odsnieżaćale i tak mnie cieszy że sezon się rozpoczyna.
w przyszłym roku zacznę z wami
pozdrawiam i dużo energii ślę
UlaB 12:46, 05 mar 2016

Ciemierniki cuuuudne. Aj, jak zazdroszcze tych centrów ogrodniczych...

Zasłony - MEGA - bardzo mi sie podobają. Ja z kolei jestem z tych, co uwielbiają szmaty w oknach Jakos tak przytulniej sie robi. A juz w stylowych wnetrzach - moim zdaniem - bez czegos okalającego okno całość jest jakby niedokończona. Ale wiadomo - to kwestia gustu.
Złoto czarne pasy - mniam, bedzie super!
Gardenarium 13:12, 05 mar 2016

Pola napisał(a)
Danusiu, zawsze czekam na mycie mebli w twoim ogrodzie.....to już wiosna hihihi

Zapowiadam mycie na ...hmm, czwartek? Ale zapraszam do zaglądania codziennie

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:15, 05 mar 2016

Melduję, że zagrabiłam trawnik ale robota Ale cóż, babcię Jasię trzeba pilnować Czasu na ogród mniej. Posadziłam babcię na fotel w oknie a sama idę tym razem zamiatać podjazd

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:19, 05 mar 2016

Powiem Wam, że brakuje mi swobody w działaniu, ale taki czas przychodzi na każdą córkę, która chce i nie zostawi swojej Mamy w potrzebie Ja nie zostawiłam i na pastwę losu nie naraziłam. Czuję się z tym dobrze, chociaż załamanie psychiczne czasem normalnie jest.

Co zrobić, żeby chciała więcej jeść?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:20, 05 mar 2016

UlaB napisał(a)
Ciemierniki cuuuudne. Aj, jak zazdroszcze tych centrów ogrodniczych...

Zasłony - MEGA - bardzo mi sie podobają. Ja z kolei jestem z tych, co uwielbiają szmaty w oknach Jakos tak przytulniej sie robi. A juz w stylowych wnetrzach - moim zdaniem - bez czegos okalającego okno całość jest jakby niedokończona. Ale wiadomo - to kwestia gustu.
Złoto czarne pasy - mniam, bedzie super!

Po twoim wpisie i poprzednich wspierających zasłony, patrzę na nie dużo przyjaźniej.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 13:26, 05 mar 2016

Wiesz, że Twoje relacje zawsze działają na mnie motywująco Ale zamiatac nic nie zamierzam, za tydzień lub dwa chciałbym wszystko myjką cisnieniową potraktować Zobaczymy jak się wyrobię
violinek 13:40, 05 mar 2016

Podczytuje zagladam i podziwiam
Danusiu ..problem z jedzeniem u starszych osob to juz prawie choroba spoleczna - mialam te problemy z moja babcia , wyprobowalismy wszystko ( wiadomo kazdy jest inny ) ..byly jakies apetizery , ulubione smakolyki az w koncu babcia stwierdzila , ze napilaby sie koniaczku ..ha i ten pomogl ..codziennie dawka jak z apteki i podzialalo
Pozdrawiam serdecznie V.