Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 11:40, 01 lip 2026

Wafel napisał(a)
Ewa, przed upałami kryłam się w domu, wyłaziłam pod wieczór i rankiem do ogrodu podlać co trzeba.
Teraz siedzę na tarasie w dresie i mi ..... ZIMNO Kocham ciepłe, letnie wieczory i śniadanie na tarasie...

Róże masz przecudowne, szlachetne, eleganckie

To u mnie podobnie. Nie wychodziłam z domu podczas upałów. Jedynie wieczorkiem podlewałam te rosliny, które mdlały od ciepła. Ale muszę powiedzieć, że świetnie sobie radziły. To pewnie dzięki automatycznemu podlewaniu.
Mam jeszcze tyle pracy w ogrodzie! Muszę nadgonić czerwiec, bo wtedy zupełnie nie miałam czasu na ogród.
mirkaka 12:01, 01 lip 2026

Moja Elfe przemarzła silnie, musiałam ciąć nisko, teraz ma baty i pąki dopiero
Róża Herzogin Christiana piękna, czy zdrowa? Jak rośnie u Ciebie, wysoka, szeroka? Czy pachnie?
Leonardo kupiłaś na pniu? Miałaś ją wcześniej?
Hortensja piękna i nie przemarzła
Burgundy kupiłaś dwie? Posadź ją do grunty, ona jest wiotka i dość wysoka, ładnie komponuje się z jarzmiankami u mnie W donicy lepiej trzymać róże niskie, ja przesadziłam z rabaty do donicy Red Leonardo, i uważam że to był strzał w dziesiątkę, pięknie się prezentuje w donicy a na rabacie ginęła, bała nijaka