Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Anda 17:52, 30 sty 2016

Widzę, że lilie coraz więcej zwolenników znajdują Mnie na razie jakoś nie pociągają. Zobaczymy, jak to będzie za parę lat, jak ich sobie więcej pooglądam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 18:02, 30 sty 2016

Anda napisał(a)
Widzę, że lilie coraz więcej zwolenników znajdują Mnie na razie jakoś nie pociągają. Zobaczymy, jak to będzie za parę lat, jak ich sobie więcej pooglądam

Zobaczyłam śliczne zdjęcie hortensji z lilią u Ani i to mnie zainspirowało do zakupów. Mam sporo hortensji i szukam dla nich towarzystwa Stąd te zakupy
szemusia 18:50, 30 sty 2016

A mnie ciekawi, gdzie Ty to wszystko upchniesz... Ogród z gumy?
Anda 18:53, 30 sty 2016

Ewa777 napisał(a)

Zobaczyłam śliczne zdjęcie hortensji z lilią u Ani i to mnie zainspirowało do zakupów. Mam sporo hortensji i szukam dla nich towarzystwa Stąd te zakupy

Fajnie, to się naoglądam u Ciebie Wiem wiem, że masz dużo pięknych hortek Ja mam tylko 3 hortensje.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mirkaka 19:16, 30 sty 2016

Gosiu dziękuję za radę w sprawie werbeny.

Ewo najbardziej przypadła mi lilia Spring Pink.Piękny ma kolor.
Oby tylko nie pomylili cebul. Ja w zeszłym roku kupiłam sobie fioletowe mieczyki, zakwitły wszystkie na łososiowo
Ewa777 19:36, 30 sty 2016

szemusia napisał(a)
A mnie ciekawi, gdzie Ty to wszystko upchniesz... Ogród z gumy?

Beatko, dziewczyny piszą, ze lilie da się wszędzie wcisnąć A ja im uwierzyłam
Ewa777 19:37, 30 sty 2016

Anda napisał(a)

Fajnie, to się naoglądam u Ciebie Wiem wiem, że masz dużo pięknych hortek Ja mam tylko 3 hortensje.

A masz plany na kolejne hortensje?
Ewa777 19:38, 30 sty 2016

mirkaka napisał(a)
Gosiu dziękuję za radę w sprawie werbeny.

Ewo najbardziej przypadła mi lilia Spring Pink.Piękny ma kolor.
Oby tylko nie pomylili cebul. Ja w zeszłym roku kupiłam sobie fioletowe mieczyki, zakwitły wszystkie na łososiowo

Mirka, nie strasz Oby się nie pomylili, bo będzie zgrzyt kolorów
Anda 20:41, 30 sty 2016

Ewa777 napisał(a)

A masz plany na kolejne hortensje?

Nie mam miejsca Czekam, aż huśtawka i zjeżdżalnia wyemigrują z ogrodu. Wtedy będę planować, bo bardzo lubię hortki.
Ewik 20:48, 30 sty 2016

Anda napisał(a)

To jest nas dwie, jak narazie mnie nie ruszają