Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 21:43, 13 paź 2014

Gardener27 napisał(a)
Witam

Wpadłem z rewizytą choć już u Ciebie byłem
Bardzo ładnie porządkujesz swój ogród Thuje wyglądają na zdrowe i będą ładnym tłem do nowych nasadzeń Tam gdzie masz dziury w thujach przysłoń je trawami np. Morning Light

Wybrałaś już jaki ma mieć styl Twój ogród ?

Pozdrawiam

Witaj
Hmm, pomysłów troszkę już mam, ale tego jednego jedynego nie
Nie mogę być w ogrodzie codziennie, to ogród u mojej Mamy. Ja mieszkam w innej części miasta, ale odległość nie jest duża. Pół godziny jazdy tramwajem
Trawy, hortki bukietowe, chciałbym lawendę, może szałwię, mam już kilka liliowców, berberys, ML i hosty, choć słabo wyglądają. Mam nadzieję, że na wiosnę ruszą Mam chrapkę na żurawki, jeżówki, clematis, bukszpany...

Zobaczymy co z tego wyjdzie

Pozdrawiam
Gardener27 21:45, 13 paź 2014

Jednym słowem styl Ogrodowiskowy Ulubione rośliny prawie nas wszystkich Ciekaw jestem wiosny u Ciebie
AsiaK_Z 22:08, 13 paź 2014

Gardener27 napisał(a)
Jednym słowem styl Ogrodowiskowy Ulubione rośliny prawie nas wszystkich Ciekaw jestem wiosny u Ciebie

Ja też, ja też
lojalna_ 07:33, 14 paź 2014

Widze ze mozolnych prac ciag dalszy powodzenia i wytrawłosci zycze
AsiaK_Z 08:05, 14 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Widze ze mozolnych prac ciag dalszy powodzenia i wytrawłosci zycze

Tak, a końca nie widać
Miłego dnia
zawitka 08:06, 14 paź 2014

Asiu---przeczytałam wszystko co u Ciebie -- tytaniczną pracę wykonałaś ale powolutku widać że jest dużo lepiej Jeśli mogę coś poradzić nie sadż brabantów a szmaragdy są ładniejsze bo brabanty trzeba ciąć inaczej są brzydkie .te co masz mocno przytnij one na poczatku będą brzydkie ale potem zobaczysz jakie beda ładne Pozdrawiam i będę zaglądać
AsiaK_Z 08:14, 14 paź 2014

zawitka napisał(a)
Asiu---przeczytałam wszystko co u Ciebie -- tytaniczną pracę wykonałaś ale powolutku widać że jest dużo lepiej Jeśli mogę coś poradzić nie sadż brabantów a szmaragdy są ładniejsze bo brabanty trzeba ciąć inaczej są brzydkie .te co masz mocno przytnij one na poczatku będą brzydkie ale potem zobaczysz jakie beda ładne Pozdrawiam i będę zaglądać

Witaj Halinko. Już są posadzone, liczę się z tym, że trzeba je będzie ciąć . Mam nadzieję, że ładnie zasłonią ogród od strony ulicy.
Jak jadę do teściów na ROD to przejeżdżam obok domu, który ma żywopłot z brabantów przycięty idealnie w prostopadłościany. Wygląda bardzo fajnie. Dlatego też brabanty wylądowały na moim płocie
Te duże egzemplarze, dopiero przesadzone, będą cięte na wiosnę. I tu znowu nadzieja, że to będzie dobry pomysł?

Miłego dnia
LusiSylwia 21:48, 14 paź 2014

witaj Asiu kawał pracy już za Tobą tej bardziej fizycznej teraz to już będzie kosmetyka pozdrawiam sąsiadkę
AsiaK_Z 21:53, 14 paź 2014

LusiSylwia napisał(a)
witaj Asiu kawał pracy już za Tobą tej bardziej fizycznej teraz to już będzie kosmetyka pozdrawiam sąsiadkę

Cześć dziękuję za odwiedziny. Pracy jeszcze jest dużo, ale już coś widać, są mini efekty
Ewa777 19:07, 18 paź 2014

Asiu, a co u Ciebie? Pracowałaś dziś w ogrodzie?