Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 18:01, 05 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Na jakie stare lata ???... Przeca Ty nie mosz 80-tki na karku więc żeś młodo dziołcha ..

Dasz radę. Z ogrodem i z magisterką a drabinkę to se moźe daruj , coby my Cię na sumieniu nie mieli .. Zrób plan jakowyś , bo juz się pogubiłam czy był

Ściskam mocno

Elka, tyś chyba matematyczka i jasnowidz w jednym. No 80 jeszcze nie mam, ale jak od 80 odejmiemy 45 to tyle mam. A tak na marginesie, wszystkim mówię, że młoda byłam 10 lat temu
AsiaK_Z 18:02, 05 lis 2014

gierczusia napisał(a)
ceramicznyyyyy ????? Serio ???

Niom yhy yhy
lojalna_ 18:40, 05 lis 2014

U mnie tez dopiero poczatek damy rade.

Fotka opuchlaka fest rzeczywista fffujjjjj twój lezy nic nie robi a dziewczyny ciagle pisze ze one na punkcie sexu fiola maja ( Elka tak twierdzi )
gierczusia 19:12, 05 lis 2014

AsiaK_Z napisał(a)

Elka, tyś chyba matematyczka i jasnowidz w jednym. No 80 jeszcze nie mam, ale jak od 80 odejmiemy 45 to tyle mam. A tak na marginesie, wszystkim mówię, że młoda byłam 10 lat temu

Noo pacz .. Źem matematyczka to nawet w dowodzie mom , ale jasnowidz ??.... A ja się tu zastanawiałam co ja będe robić kiedy już do tych dziecek siły nie bedęm miała .. Twarz już wiem .. Będe przyszłość przepowiadać
I z prostego rachunku wynika ,se ja byłam młoda aźe 20 lat temu .. Bożeszzz to było tak dawno ??

Ściskam mocno
AsiaK_Z 20:55, 05 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Noo pacz .. Źem matematyczka to nawet w dowodzie mom , ale jasnowidz ??.... A ja się tu zastanawiałam co ja będe robić kiedy już do tych dziecek siły nie bedęm miała .. Twarz już wiem .. Będe przyszłość przepowiadać
I z prostego rachunku wynika ,se ja byłam młoda aźe 20 lat temu .. Bożeszzz to było tak dawno ??

Ściskam mocno

Tu mam cosik for You jak se jush będziesz na chemeryturze. Fróżbita Maciej już jest - Fróżka Ela? nieeeeeee. Fróżka Gierczusia? taaaaaaaaaaaaaa
AsiaK_Z 20:58, 05 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
U mnie tez dopiero poczatek damy rade.

Fotka opuchlaka fest rzeczywista fffujjjjj twój lezy nic nie robi a dziewczyny ciagle pisze ze one na punkcie sexu fiola maja ( Elka tak twierdzi )

No fakt, sex opuchlakowy jest jak w seksmisji jak łopuchloczka zacznie to skończyć nie może U Elki jest sexownie, a ja mam tujki ekhibicjonistki, bo taaaaaaaakie kolańca golusieńkie majom
AsiaK_Z 20:30, 10 lis 2014

Dzisiaj pojechaliśmy na spacer nad morze. Takie szaleństwo Rybka zaliczona, goferki też no i jodu się nawdychaliśmy
Jesienne widoki w Międzyzdrojach

AsiaK_Z 20:34, 10 lis 2014

Ewa777 22:40, 10 lis 2014

Pięknie w Międzyzdrojach
AsiaK_Z 16:25, 11 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Pięknie w Międzyzdrojach

Tak, pięknie. Bardzo lubię Międzyzdroje, o każdej porze roku, choć latem jest dość tłoczno