Szkoda, że tak daleko jesteś, bo ja bym też chętnie pomoc przyjęła Posadzę Cię wzdłuż rabaty różanej, posadzę, będziesz sobie dziubać, a ja wgłąb się zapuszczę
Jak nic musisz grafik odwiedzin zrobić ja byłam pierwsza ale dogadamy się z Kindzia coby nie trza było Ciem klonować chociaż jak masz siedzieć w każdym ogrodzie i pielić to może by to nie bylo takie złe ??
Prezenty z wdziecznoscia sie przyjmujeJa czerwony lubię bo go przynajmniej w ogrodzie widac a jasne kolory gina i trzeba do nich podejsc by cos zobaczyc albo posadzic w wielkiej ilosci.
Krzewuszka... ten krzywulec "znaleziony" w tym roku, ale nie wiem czy zostanie u mnie. Ta na środku ogrodu jest regulowana, ale jak tu takiego krzoka prowadzić jak ona ma luźny pokrój
Pegasus to trawka od Przemka. U Niego w ogrodzie rosła w warzywniku, na patelni. Jest cudniasta. Gotowca dostałam od Marty i muszę przyznać że trawka na mojej patelni daje radę
Prezenty przyjęłam a nawet się podzieliłam z teściową czerwone pelargonie mimo wszystko zostały u mnie Przez tydzień sobie poradziły, więc test na wytrzymałość przeszły pomyślnie
Krzewuszkę można przycinać, regulować, wtedy uzyska bardziej zwarty pokrój.
Pegasus, już doczytałam, prawdopodobnie macie rozplenicę Pegasus, na zimę radzą ją trzymać w pomieszczeniu powyżej 5st., można ją sadzić w pojemnikach
Zmusiłaś mnie do poszerzenia wiedzy o trawach