Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kokesz 21:00, 24 sty 2018

A ja poszalałam, kupiłam 4 sztuki
Na razie cieszą na balkonie
W marketach trzeba jednak kupować jak najszybciej, bo obsługa nie dba o roślinki i później takie biedne, niepodlewane zdychają
Napia 21:23, 28 sty 2018

Mnie tez udało się kupić ciemierniki. Dzisiaj posadziłam je w ogrodzie, może przeżyją
Pozdrawiam Asiu
dominika_ 17:07, 29 sty 2018

Czyżby szał zakupowy nastał po zimie, czy to już wiosnę nadają? Pozdrawiam i ściskam
JulkAd 21:03, 01 lut 2018

Przyszłam pomachać ...czyżbyś już powoli w ogrodzie szalała?...ja koniecznie powojnika muszę przyciąć.
U mnie tulipany się przebiły, aż strach pomyśleć czy nie przemarzną ...buziaki i uściski zostawiam
AsiaK_Z 09:24, 02 lut 2018

Anda napisał(a)
Czekam

Kurczaki blade, autobus mi zwiał. Idę boso

Ściskam mocno

BasiaLT
Byłam tylko w jednej B. ale były takie zdechlaki że dałam sobie spokój.

Basiu ja do Biedry w końcu nie doszłam

Kokesz
A ja poszalałam, kupiłam 4 sztuki
Na razie cieszą na balkonie
W marketach trzeba jednak kupować jak najszybciej, bo obsługa nie dba o roślinki i później takie biedne, niepodlewane zdychają

Szczęściara Niech się kfiotki hartują i jednocześnie zdobią balkon. W końcu z balkonu już "widzą" swoje miejsce docelowe
Roślinami w marketach się nie przejmują, bo to nie CO, choć już w ogrodniczych też spotkałam się ze "zdechlakami". Masakra

Napia
Mnie tez udało się kupić ciemierniki. Dzisiaj posadziłam je w ogrodzie, może przeżyją
Pozdrawiam Asiu

Aguś mocno ściskam Ja kupiłam ciemierniki dwa lata temu, ale nie jakoś mi się słabo rozsiewają, żeby nie powiedzieć, że wcale. chciałam dokupić, ale nigdzie ich nie spotkałam. I jak żyć?
Niestety w tym roku nie dojdę na Gardenię Za to bardzo się cieszę z naszego krótkiego spotkania w szpitalu, choć to było w listopadzie

Dominika
Czyżby szał zakupowy nastał po zimie, czy to już wiosnę nadają? Pozdrawiam i ściskam

Łapy już drapią... a kieszeń tak wolno się zapełnia... dlatego chowałam sobie grosiki do skarpety... ale ciiiiiiii bo się wyda A jak mi "oddadzą" nogi tooooo.... ale się będzie działo szkółki w obrębie 40 km będą moje Buziole :*
AsiaK_Z 09:35, 02 lut 2018

JulkAd napisał(a)
Przyszłam pomachać ...czyżbyś już powoli w ogrodzie szalała?...ja koniecznie powojnika muszę przyciąć.
U mnie tulipany się przebiły, aż strach pomyśleć czy nie przemarzną ...buziaki i uściski zostawiam

Julciaaa!!!! Ale radość!!!
Oj ręce już drapią, ale jeszcze trochę Ja o moich powojnikach muszę poczytać, bo nie wiem ile i czy w ogóle się je ciacha.
Cebulowe u mnie siedzą cicho, no chyba że już ich nie mam, bo coś może je zeżarło A Twoje może wystarczy jakimś stroiszem przykryć? Będzie git! Do wiosny jeszcze troszkę czasu zostało...
Ale dziś pięknie słońce świeci! Póki co! Aż chce się żyć
Ściskam i udanej imprezy życzę
anabuko1 07:51, 05 lut 2018

Zaglądam i ...czytam na co wy już tak polujecie ??
Na begonie ??
AsiaK_Z 09:12, 05 lut 2018

Hej Aniu miło mi że zaglądasz polowanie było na ciemierniki. Dziewczynom się udało, ja nie doszłam do sklepu
Zapraszam częściej Aniu
Anda 12:36, 05 lut 2018

Asiu Energia Cię rozpiera Ciemierniki możesz kupić też później, po co się tak śpieszyć
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 14:52, 05 lut 2018

Pierwsze polowanko na kwiatki nieudane, ale będą zaraz kolejne kuszące propozycje. Nie martw się