Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Annak 09:17, 09 maj 2018

Asiu, głowa do góry, u mnie jeszcze wszystko do zrobienia, a żeby się pocieszyć nasadziłam jesienią dużo cebul. I co? Wszystko za wcześnie wyszło i albo zmarzło, albo zakwitły liliputki, które zaraz się zasuszyły w nie do końca rozwiniętej formie Myśl zgodnie z zasadą Danusi: będziesz miała miejsce na nowe roślinki.
Nie łam się, pozdrawiam
elka_ 09:17, 09 maj 2018

Asiu, nie czas na smutki, poczekaj jeszcze miskanty z korzeni wybiją
Krzewuszka u ciebie już kwitnie?! Irysy w pąkach! Czosnki pękają. Pięknie jest
AsiaK_Z 09:32, 09 maj 2018

Annak napisał(a)
Asiu, głowa do góry, u mnie jeszcze wszystko do zrobienia, a żeby się pocieszyć nasadziłam jesienią dużo cebul. I co? Wszystko za wcześnie wyszło i albo zmarzło, albo zakwitły liliputki, które zaraz się zasuszyły w nie do końca rozwiniętej formie Myśl zgodnie z zasadą Danusi: będziesz miała miejsce na nowe roślinki.
Nie łam się, pozdrawiam

Spoko, na terapię nie muszę się zapisywać miejsca mam jeszcze sporo do obsadzenia... Część cebul już wyleciała, nie chcą u mnie rosnąć to zasiliły śmietnik. Nie ma zmiłuj kupię inne, zwykłe, a nie jakieś wyszukane odmiany
AsiaK_Z 09:35, 09 maj 2018

elka_ napisał(a)
Asiu, nie czas na smutki, poczekaj jeszcze miskanty z korzeni wybiją
Krzewuszka u ciebie już kwitnie?! Irysy w pąkach! Czosnki pękają. Pięknie jest

Nie wiem Elu czy odbiją, ale dam im jeszcze trochę czasu, bo teraz działam w innym miejscu na moich "hektarach". To jest czas dla nich, po prostu później je zlikwiduję a nie teraz
Czosnki ... miał być mega pokaz, nakupowałam cebul i co??? I niewiele się dzieje w temacie... choć może one późniejsze są? Nie mam na nie teraz czasu i sił. Mam inne zabawki Farbę renowacyjną i wałek
kasja83 07:45, 11 maj 2018

Asia głowa do góry...taka dola ogrodnika. Moje cebulowe to też co drugi wylazł i kwiatka pokazał. Najbardziej szkoda traw...
AsiaK_Z 08:32, 11 maj 2018

kasja83 napisał(a)
Asia głowa do góry...taka dola ogrodnika. Moje cebulowe to też co drugi wylazł i kwiatka pokazał. Najbardziej szkoda traw...

Nieeeee, nie będę sobie podcinać żył
Teraz inne "zmartwienie" posiałam trawę, przyszła ulewa i prawdopodobnie nasiona mi powybijało i spłynęły hahahahaaaaa. Dziś jadę na inspekcję
AsiaK_Z 08:37, 11 maj 2018

Tak jak pisałam wcześniej teraz mam inne "zabawki" Przynajmniej do Zimnej Zośki, później wpadam w rabaty... uchylę rąbka tajemnicy przed, w trakcie i po

AsiaK_Z 08:38, 11 maj 2018

AsiaK_Z 08:39, 11 maj 2018

Anda 09:44, 11 maj 2018

U mnie w tym roku cebulowe zmarzly i tez tylko listki byly. Podosadzalam tyle czochow na jesien i co? I nic

Stoliczek extra Lubie ten styl
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies