Styl...no i mam problem. Podobają mi się uporządkowane, poukładane ogrody, więc wychodzi, że formalny przynajmniej po lewej stronie. Ale czasami lubię zaszaleć ...
Co do układu liściastych ...nie chcę ich mieszać w rabatę, bo przy przycinaniu ich nie będzie wygodnie. Myślę, że tam gdzie je wpisałam będzie zdecydowanie lepszy dostęp do nich. Kolejność oczywiście nie jest pewna na 100% jak na planie tu się może coś zmienić
uff doczytalam. Wglebiam sie od wczoraj. Fajna dzialeczka i tak duzo juz zdzialalas wiosna jeszcze troche pracy a latem bedzie tam pieknie.
Bialowieza mnie zachwycila. Nigdy tam nie bylam i chyba juz nie dotre strasznie tam daleko ode mnie.
Storczyki tez piekne masz moj wlasnie przekwitl i zastanawiam sie jak go ciachnac, by znow zakwitl.
Pozdrawiam z Bawarii
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Okrąglak, przypominam sobie te czasy, jak z pierwszej pensji, wtedy w latach 90-tych kupiłam sobie w Okrąglaku skórzany plecak. Mam go do dziś i używam często Jak ten czas leci...
Witaj u mnie. Nigdy nie mów nigdy. Dolatujesz samolotem do Warszawy i dalej zaprzęgiem
Ja storczyki ciacham jak uschnie "badylek". I tak jest jak na loterii albo zakwitnie albo nie Domowe storczyki nie kwitły mi 5 lat (jak na mnie wykazałam się ogromną cierpliwością). W tym roku zakwitły niemal wszystkie (8), no teraz też już się "kończą", ale dwa kolejne przygotowują się do szaleństwa
Czas leci, jak dla mnie za szybko w pewnych momentach. Teraz w Okrąglaku, po generalnym remoncie, są biura i banki, a na poziomie -1 jest restauracja. Podobnie dobrze karmią i nie drogo