Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 13:26, 28 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dawno mnie u ciebie nie było czytam , że sezon zakończyłaś , a u mnie jeszcze tyle roboty Kiedy ja odpocznę hmm

Cześć Kochana No moje 300m kw. to nic w porównaniu z Twoimi hektarami
A poza tym, nie mam ogrodu tuż za drzwiami. Gdybym miała go bliżej, to jeszcze bym podziałała na nim
Odpoczniemy zimą, chociaż może jednak nie, bo zawsze jakaś praca nas dopadnie. Jak nie ogród to co innego. Czyli??? Jak się nie odwrócisz, plecy zawsze z tyłu
Zwolnij Kobieto i miłego dnia
sylwia_slomc... 10:49, 29 paź 2015

Święta racja z tymi plecami ha ha ha
JulkAd 20:30, 29 paź 2015

O tej porze kawa? Przeca ja spać nie będę mogła...ale w ogrodzie jeszcze porządkowo możesz podziałać, chociaż już wymuskane wszystko masz....teraz kredki szykuj i z metrówką pobiegaj po ogrodzie i plan narysuj
Buziolki
AsiaK_Z 21:33, 29 paź 2015

JulkAd napisał(a)
O tej porze kawa? Przeca ja spać nie będę mogła...ale w ogrodzie jeszcze porządkowo możesz podziałać, chociaż już wymuskane wszystko masz....teraz kredki szykuj i z metrówką pobiegaj po ogrodzie i plan narysuj
Buziolki

Ale ja nie umiem rysować Mimo wszystko postaram się cosik naskrobać.
Kawa dobra o każdej porze no wieczorkiem trochę słabszą można wypić
Na ogród to teraz tylko kontrolnie mogę jechać. Ewentualnie jeszcze mogę porysować jeszcze ściany w środku altanki, bo będzie remont
Chyba za dużo "można" i "mogę" mi wyszło
JulkAd 12:39, 30 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)

Ale ja nie umiem rysować Mimo wszystko postaram się cosik naskrobać.
Kawa dobra o każdej porze no wieczorkiem trochę słabszą można wypić
Na ogród to teraz tylko kontrolnie mogę jechać. Ewentualnie jeszcze mogę porysować jeszcze ściany w środku altanki, bo będzie remont
Chyba za dużo "można" i "mogę" mi wyszło

No wypracowań z "polaka" nikt chyba od nas nie wymaga ....ale kreski rysować umiesz, więc dasz radę
AsiaK_Z 12:51, 30 paź 2015

JulkAd napisał(a)

No wypracowań z "polaka" nikt chyba od nas nie wymaga ....ale kreski rysować umiesz, więc dasz radę

No i ufff Już coś nakreśliłam i jak wrócę do domu to zeskanuję.

Teraz jem "dietetyczne" frytki z "maka". Jakie doobre, trochę słone, ale mogą być W sumie dziś jem co mi w rękę wpadnie, bo coś za mną chodzi i nie wiem co

A dziś jest ten dzień... jadę wreszcie odebrać dyplom. Wielki minus zakończenia studiów? kończy się ważność legitymacji! i od poniedziałku będę jeździć na "cały" bilet (komunikacją miejską) buuuuuuu
AsiaK_Z 10:55, 31 paź 2015

Obiecany szkic ogrodu. Tak wygląda teraz. Nasadzeń trochę jest, ale króluje chaos. Wszystko wszędzie. Mam nadzieję, że zdjęcie będzie czytelne
Kondzio 11:02, 31 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Obiecany szkic ogrodu. Tak wygląda teraz. Nasadzeń trochę jest, ale króluje chaos. Wszystko wszędzie. Mam nadzieję, że zdjęcie będzie czytelne
jak już zrobiłaś szkic tego co masz to wybierz sobie styl ogrodu który byś chciała. Narysuj sobie kształt rabat dopasowany do danego stylu. Uporządkuj rośliny kolorystycznie i wszystko będzie dobrze
Anda 11:04, 31 paź 2015

Kondzio dobrze radzi. Zastanow sie, co najbardziej lubisz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 11:31, 31 paź 2015

Może teraz będzie ciut wyraźniej front działki, z tyłu w zasadzie nic nie ma