Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 10:12, 26 paź 2015

Mathildis napisał(a)
Asiu, po cichutku podczytuję i bardzo mi się podoba Twoje podejście do ogrodu. Z tego w jaki sposób piszesz wnioskuję, że ogólnie z optymizmem patrzysz na świat

Witaj Aniu. Staram się patrzeć optymistycznie. Nie do końca mi się to udawało w poprzednim ogrodzie. Jest mi trochę żal tamtego ogrodu, bo tworzył go mój Tato, ale niestety tam chciałam działać dla kogoś. Tutaj tworzę przede wszystkim dla siebie i dla moich Chłopaków, choć młodszy Chłopak (9 lat) nie do końca jest zainteresowany no ale z wiekiem może trochę mu się zmieni. Jak nie to trudno , w końcu nie będzie ciągle ganiał z rodzicami

Miłego dnia Aniu
zawitka 07:36, 27 paź 2015

Witaj Asiu --- poczęstowałam się gruszeczką dzięki b smaczna .Będzie dobrze z ogrodem każdy z nas tak zaczynał .Powolutku dojdziesz do wprawy i ogród wypięknieje nawet się nie obejrzysz kiedy i będzie taki twój Pozdrawiam jesiennie i zapraszamdo siebie
AsiaK_Z 12:48, 27 paź 2015

zawitka napisał(a)
Witaj Asiu --- poczęstowałam się gruszeczką dzięki b smaczna .Będzie dobrze z ogrodem każdy z nas tak zaczynał .Powolutku dojdziesz do wprawy i ogród wypięknieje nawet się nie obejrzysz kiedy i będzie taki twój Pozdrawiam jesiennie i zapraszamdo siebie

Cześć Halinko mam nadzieję, że grucha smakowała Dzięki za odwiedzinki, zapraszam częściej
AsiaK_Z 13:00, 27 paź 2015

Znalazłam coś takiego

źródło: http ://blog. crazyshop. pl
AsiaK_Z 13:03, 27 paź 2015

No z takimi agrumentami nie będę dyskutowała
Kindzia 09:47, 28 paź 2015

Fajna pucha...dla mnie tylko "K" przed "Aśka" trzeba domalować i też się nada
Chociaż nie lubię jak mi "Kaśka" mówią

Ja też już powolutku sezon zamykam, jeszcze tylko na przymrozki czekam i resztę dalii wykopię. Potem tydzień mrozu tak z -5 i różom listki opadłe wysprzątam, kopczyki i...zima. A potem na krokusy będziemy czekać
AsiaK_Z 10:18, 28 paź 2015

Kindzia napisał(a)
Fajna pucha...dla mnie tylko "K" przed "Aśka" trzeba domalować i też się nada
Chociaż nie lubię jak mi "Kaśka" mówią

Ja też już powolutku sezon zamykam, jeszcze tylko na przymrozki czekam i resztę dalii wykopię. Potem tydzień mrozu tak z -5 i różom listki opadłe wysprzątam, kopczyki i...zima. A potem na krokusy będziemy czekać

Witaj Kasiu Krokusy - mam, albo inaczej - cebulki wsadziłam czy będę mieć kwiaty - siem okaże czosnki też posadziłam, ale cebulki takie jakieś... dziwne mi się wydawały, zobaczymy co wyrośnie
Choć do zimy jeszcze daleko, mam nadzieję, że szybko minie... bo plany mam ambitne nic tylko realizować W głowie coś już siedzi. Staram się to coś narysować, ale w rysunku słaba zawsze byłam i sama się później muszę domyślać "co autor miał na myśli"
Filomena 11:02, 28 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Znalazłam coś takiego

źródło: http ://blog. crazyshop. pl

Asiu
na kawę bardzo pyszną wstąpiłam- super mobilizująca z prądem

pozdrawiam
AsiaK_Z 11:04, 28 paź 2015

Filomena napisał(a)

Asiu
na kawę bardzo pyszną wstąpiłam- super mobilizująca z prądem

pozdrawiam

Bardzo mi miło Filomeno, przynajmniej nie piłam sama
Miłego dnia
sylwia_slomc... 12:13, 28 paź 2015

Dawno mnie u ciebie nie było czytam , że sezon zakończyłaś , a u mnie jeszcze tyle roboty Kiedy ja odpocznę hmm