babka
23:26, 13 lip 2015

Reniu, roślinny ekran był już zrobiony na chwilę i mi się nie podobało. Równo ze ścianą żółtego budynku jest wylana posadzka pod tą dużą wiatą i nie można jej ruszyć więc cokolwiek posadzę to zawsze będzie taki luk na beton. Pokażę na zdjęciu. Cyprysy są za gęsto, wiem i za bardzo w lewo, wiem. Ale jak widać po prawej stronie - jednego zasymulowaliśmy w donicy bo tam właśnie zaczyna się beton i brzydka dziura powstała
Patrzymy na to z każdej perspektywy, i z tarasu i od strony wjazdu czyli głównego wejścia na podwórko i z perspektywy huśtawki też to widać choć już mniej bo teren idzie pod górkę
Ale razi mnie to strasznie
Patrzymy na to z każdej perspektywy, i z tarasu i od strony wjazdu czyli głównego wejścia na podwórko i z perspektywy huśtawki też to widać choć już mniej bo teren idzie pod górkę
Ale razi mnie to strasznie