Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

mateuszmichn 00:16, 29 sie 2015

czy drobny zwirek ma wplyw? napewno nie na szybkość schnięcia raczej na wytrzymałość ale sie tym nie martw bo to nie element konstrukcji i samochody po tym też nie będą jeździły
może cement zwietrzały i nie wiąże tak szybko
inag 00:51, 29 sie 2015

babka napisał(a)

Ilonka dzięki za dokształcenie w dziedzinie kulinarnej Nie spotkałam się wcześniej z tym nazewnictwem, wiesz ja baba ze wsi Dzięki za przepisy, będziemy próbować
Zaraz odkopię przepis na tiramisu

Przepis na tiramisu już skopiowałam. Dziękuję bardzo!
Co do Pavlovej to do zeszłego roku też nie znałam tego pojęcia Dopiero jak odkryłam blog "Moje wypieki" to zaraziłam się pieczeniem i poznałam wiele określeń (np. dulce de leche, lemon curd itp). Korzystając z innych przepisów nigdy takich pojęć nie spotkałam.
jazzy 01:45, 29 sie 2015

iwka napisał(a)
Phi a myślałam ze to twoja kulka

Hahahaha
amelia_b 05:58, 29 sie 2015

jazzy napisał(a)

Hahahaha

Ja o tym samym pomyślałam
pawel_snopek 07:45, 29 sie 2015

Aniaaa napisał(a)

Fascynujący ten jegomość

Coś pięknego
07_Rene 08:08, 29 sie 2015

Zabawę z tymi kamieniami to masz przy każdym przesadzaniu Może to i lepiej, bo jakby było łatwiej, to jeszcze chętniej goniłabyś z łopatą
Księżyc piękny. Już wiem, czemu kule kulasz
Kuba 09:23, 29 sie 2015

Tiramisu chyba też spróbuję zrobić, ślinotoku dostaję przy samym czytaniu
eda 12:43, 29 sie 2015

babka napisał(a)
papapa ja też uciekam, długi dzień miałam. Od piątej na nogach :/

Oj ranny ptaszek U mnie się zacznie dopiero we wtorek razem ze szkołą
babka 21:40, 29 sie 2015

Ilonka, jak tam tiramisu, skusiłąś się ? Ja nic ze słodkości nie zrobiłam, czasu mało a i o produktach zapomniałam by kupić tak więc diupa, trzymamy linię dalej

Iwona, Jazzy, Amelia śmiejcie się śmiejcie
Moja kula znów wyszła tak se. Wczoraj było za wcześnie a dziś już za óźno na zdjęcie formy. Poczekam aż porządnie wyschnie, może lepiej będzie wyglądać .. taka z natury, lekko postarzona

Dzięki Pawle dziś przez moment był jeszcze piękniejszy gdy zachodzące słońce go oświetlało. Taka wielka ognista kula, cudowny widok

Renatko jest dokładnie jak mówisz z tymi kamlotami i łopatą. Trochę mnie powstrzymują przed pochopnym działaniem
Księżyc i kule ... coś w tym jest zwłaszcza ta dzisiejsza wygląda jak łysy ze zdjęcia, pełna kraterów i ran
Lub jak po działaniach wojennych

Kuba i jak ??

Edytko taki ze mnie ranny ptaszekz przymusu, jestem raczej nocnym markiem a poranne wstawanie jest dla mnie zawsze bolesne

Dla Ciebie moje The Fairy

babka 21:44, 29 sie 2015

Grackom otwierają się wachlarze