Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 22:56, 08 mar 2017

Wiosna wiosną ale najbardziej stęskniłam się za taki obrazkami:

23:40, 08 mar 2017
Pięknie masz Babeczko i uwielbiam Twój ogród.
Tworzysz go z sercem
Lubię Twoje rabaty,wylewające się rośliny z donic.To moje klimaty
Mam niedosyt zdjęć. Pokazuj,pokazuj,jam spragniona widoków
babka 00:17, 09 mar 2017

Miodem polałaś aż miło Wiele jeszcze pozostawia do życzenia ten mój ogródek i jakby się przyjrzeć wiele w nim niedociągnięć. Ale nieskromnie przyznaję że czasami sama jestem zadowolona

Dobrej nocy
00:29, 09 mar 2017
Jednak róże i lawendy to sprawdzony ożenek
Mamy jeszcze niewykorzystane podkłady,może jakąś donicę wykombinuję tak jak u Ciebie.
Czosnki w oknach pamiętam.Okna też,klimatyczne

Dobrej nocki
asiak 10:46, 09 mar 2017

Ola, za takimi widokami to by każdy zatęsknił
Ślicznie masz
07_Rene 12:31, 09 mar 2017

Olu, przykro mi, że źle się poczułaś... Powiem Ci na pocieszenie, że Twój ogródek się niesamowicie zmienił. Zakochałam się dosłownie i nawet pożałowałam, że u mnie nie jest tak kameralnie... i oczywiście pięknie

babka napisał(a)
Wiosna wiosną ale najbardziej stęskniłam się za taki obrazkami:

Niesamowite kolory

Co do róży w donicy... Oprócz the Fairy znam jedynie tą...
Róża okrywowa Swany

edit:
patrzę z zaciekawieniem na grafikę w Google i na innych zdjęciach nie jest aż tak różowa
róża Swany
Anda 12:40, 09 mar 2017

Ślicznie masz Też już czekam z utęsknieniem na wiosnę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 21:04, 09 mar 2017

Aniu, zestawienie różano-lawendowe to pewniak, planuję powtórzyć go w ogródku przed domem. Ty masz nadwyżkę podkładów ja braki, musimy kilka dokupić.
Cieszę się, że Ci się u mnie podoba

Asiu Ty słodziaku Ty

Reniu, Swany rzeczywiście wyraźnie wpada w róż. Rozważam też Aspirin Rose, bardzo podoba mi się kształt kwiatków i czytałam o niej pochlebne opinie. Chciałabym różę obficie kwitnącą. Dylemat jest
A co do ogrodu, hmmm... chyba byś się ze mną nie zamieniła

Ewa, za miłą opinię dziękuję Jak będzie w tym roku to się dopiero okaże. Trawnik nie będzie już taki idealny, psy trochę go przez zimę wydrapały

Ewa dylemat mam.

Aspirin Rose
Innocencia
Swany

Którą polecałabyś do pojemnika ??

-------------

Zimno u mnie w ostatnich dniach, słońca nie ma, rośliny w ogrodzie przystopowały więc przyniosłam trochę wiosny do domu

Anda 21:26, 09 mar 2017

Ola, wszystkie dadzą radę w pojemniku, ale najmniej roboty chyba będziesz miała z Innocencią
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 19:29, 10 mar 2017

Anda napisał(a)
Ola, wszystkie dadzą radę w pojemniku, ale najmniej roboty chyba będziesz miała z Innocencią

I dałaś mi do myślenia Dziękuję Masz ją u siebie, coś więcej możesz o niej powiedzieć ?