Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

pawel_snopek 20:35, 27 lut 2017

Kot i lawenda połączenie idealne Pozdrawiam
Zana 21:37, 27 lut 2017

Ale się ucieszyłam jak Cię u się wczoraj zobaczyłam Wracamy, co nie?
alinak 23:12, 27 lut 2017

Co dopiero byłam w wątku u Justyny z Wrocławia i ona też straciła Elfi ,ja też w listopadzie straciłam Zarę.
Toż to jakaś plaga ,moja szwagierka też po 13 latach straciła Niki.
To są bardzo ciężkie przeżycia czym i doskonale wiem o czym mówisz.
Wiosna ukoi smutek .
babka 23:54, 27 lut 2017

Aniaaa

A w kuchni trochę pod przymusem siedzę, od niedawna jestem na diecie i wyszukuję sobie różne przepisy. Niewiele jest rzeczy, które mogę jeść i niestety tu jest kłopot. Kaszki Ci nie podjadłam bo ona też zakazana
W sobotę zrobiłam i powekowałam pasztet drobiowy, wołowinkę szarpaną na chleb, zupę z ciecierzycą, chlebek gryczany dla siebie a żytni dla małża upiekłam o tym Cię mogę poczęstować

Mela nie gada do uszka, ona mi pyskuje, kłóci się ze mną. Strasznie rozgadany kot

Magda70

No właśnie, to podjadanie jest najgorsze
Nie wiem jak to gotowanie pogodzę z pracą w ogródku, ojj ciężko będzie

amelia

W pracy nie widzę słońca a jak kończę to ono już zachodzi i jak tu nie popaść w depresję ?

Czekam na krokusy

pawel_snopek

Cześć Pawle miło, że mnie jeszcze pamiętasz
Kot i śnieg to jest dopiero połączenie Nie lubi zimna ale jako, że ja byłam na dworze to obowiązkowo asysta musiała być. Pełne poświęcenie

Zana

No chyba innej opcji nie ma
Fajny taki powrót, to trochę jak z dalekiej podróży

alinak

Oj Alinko, przykro bardzo kiedy tak od nas odchodzą, współczuję :*
Co chwilę do mnie docierają takie wieści, dwa tygodnie temu moja przyjaciółka straciła niesamowitego psa. Aniaaa też pożegnała swoją Sunie Ciężko znieść
Pewnie wiosna nastroi trochę optymistyczniej a przynajmniej głowa czymś będzie zajęta, łatwiej będzie oderwać myśli. Buziak
babka 08:40, 28 lut 2017

Poraz pierwszy od niepamiętam kiedy szłam do pracy piechotą i powiem wam, że rzeczywiscie jest wiosna !
Stada gęsi nad glowami, wróble szaleją, w ogródkach się zaczyna zielenić tu i ówdzie. I CIEPŁO !!! WSPANIALE Piękny spacer na początek dnia
Miejcie się dziś dobrze tym, którzy mogą sobie pozwolić życzę owocnych robótek ogrodowych
pawel_snopek 08:58, 28 lut 2017

Pamiętam i jestem u Ciebie prawie zawsze tylko tak po cichu i zawsze pamiętam Oby szybko się zrobiło ciepło i kwitnąco Pozdrawiam
07_Rene 10:45, 28 lut 2017

O tak, pięknie dziś
Wczoraj rozpoczęłam sezon - nie zgadniesz co robiłam..... sadziłam tulipany!
Gapa ze mnie, bo jesienią tego nie zrobiłam, ale o dziwo cebulki zaczęły puszczać, więc zakopałam, a nóż coś wyrośnie
13:42, 01 mar 2017
Miły dla ciała i dla duszy taki spacer i obcowanie z naturą.
Wiosna idzieeee

Babeczko oblizałam się od ucha do ucha na samą myśl o tej szarpanej wołowinie na chlebek.
Nie znam takiej a chętnie dowiem się cóż to za szarpana wołowinika,brzmi niezwykle apetycznie.
A skoro mowa o chlebku to ja chętna też na Twój chleb gryczany.
Piekę chleby różniaste ale takiego nie znam.

Serdeczności zostawiam na dobry dzień
babka 21:00, 01 mar 2017

Merci Pawle, merci. Miło, że bywasz Myślę, że niebawem i ja będę bardziej aktywna na forum
babka 21:03, 01 mar 2017

Raniu, ja też wielu cebulowych nie wsadziłam i przeleżały całą zimę w gospodarczym, nawet do nich nie zajrzałam by sprawdzić co z nimi. Nie mam gdzie ich wsadzać, chciałam w donicach zadołować ale jesienią głowy nie miałam i takim sposobem będą na straty.
Twoje pewnie wzejdą, dlaczego by nie miały ale podejrzewam, że kwiatków w tym roku nie będzie. Za to za rok będzie kolorowo