Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » 'Chashitsu' - Herbaciarnia japońska, ogród trójkątny

'Chashitsu' - Herbaciarnia japońska, ogród trójkątny

hanka_andrus 23:54, 18 paź 2016

Janie, cała przyjemność po naszej stronie, dzięki Tobie oczywiście!
Mixtoorka 20:44, 19 paź 2016

Janie ale piękna jesień u Ciebie. Cudnie ze słonkiem, u mnie dziś leje cały dzień, pakudnie po prostu.Te Twoje zdjęcia przypominają, że gdyby nie ten deszcz to jesień byłaby piękna. Mało słonka tej jesieni.

Te Twoje klony magiczne jesienią . Odpowiesz mi u mnie co mam zrobić z Dissectum?
eda 20:50, 19 paź 2016

bql3 napisał(a)
Eda, Haniu - miło że pomimo tak póżnej pory wpadłyście do mojego skromnego ogrodu herbacianego, cieszę się że fotki przypadły do gustu i że choć trochę mogłem w tę jesienną aurę ogrzać wasze serca i oczka spragnione nacieszyć

pozdrawiam
Jan

Pięknie napisałeś dziękujemy serdecznie tak z serca piękne masz kolory dziękuję że możemy oczka nacieszyć wszystkiego dobrego Janie i kolorowego wieczorku
nicol21 19:04, 20 paź 2016

Janie, cudna ta Twoja kolekcja - no i wcale nie taka mała Pewnie siedzisz na max'a w ogrodzie żeby nacieszyć się pięknem i kolorami. Szkoda, że to tak krótki okres kiedy te kolory są takie mega cudne! Dokumentuj koniecznie i koniecznie pokazuj na forum!!

pozdrawiam!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Bogdzia 19:59, 20 paź 2016

No i sie wyjasniło ze juz na pierwszej stronie napisałes o tej Japoni a ja tylko zdjęcia u Ciebie oglądałam a nie czytalam i żyłam w nieświadomosciZazdroszcze tylu klonów , piękne rośliny choc nieco kłopotliwe. Mnie w tym roku dwa zachorowały i nie wiadomo czy na wiosne odzyją.Pozdrówka serdeczne.
jona 06:50, 21 paź 2016

Dziś od rana pada, a ja u Ciebie rozgrzewam się oglądając piękne słoneczne zdjęcia . Klonowe listeczki takie zachwycające
Mixtoorka 08:41, 21 paź 2016

Janie dziękuję za odpowiedź Przyszłam pogapić się na klony działają uspokajająco i poprawiają humor w te "urocze" deszczowe i pochmurne dni.
Agania 09:32, 21 paź 2016

Fajnie, że do mnie zawitałeś, bo bym przegapiła piękną w kolorach jesień u Ciebie....w Twojej herbaciarni przybyło sporo klonów i innych roślin, parawan super i basen dojrzałam śmieszny bardzo, ach ja tęsknię już za latem.

Najbardziej lubię te kloniki o parasolowatym kształcie... Janie jak zimujesz bambusy?

Pozdrawiam
Margarete 14:31, 21 paź 2016

Piękne te foty przebarwionych kloników w słońcu, moje z Rogowa były kolorowe ale deszczowe,liczę na to że w wekend i u mnie zagości słonce żeby poczuc magię złotej polskiej jesieni i jej bogactwa kolorów, bo póki co tylko szarość, burośc i ołowiane chmury i deszcż.
Piekny jest ten twój "japoński" świat, klony, bambusy, drewniane tarasy, parawany...slicznie
Pozdrawiam
sylwia_slomc... 17:43, 21 paź 2016

Ale się cudnie przebarwiają Jednak co klon to klon