jeśli dam tu rozchodnika, to już bez brązowych traw.
Złocienia nie znam, jeśli byłby kremowy to można pomyśleć. A jakby zamiast tego jeżówki Green Jewel?
Ja ją lubię najbardziej z wszystkich brązowych traw, u mnie super przezimowała, jest gigantyczna, kwitnie, to pewnie gdzieś się porozsiewa.
Bronze Form się gorzej u mnie spisała, bo 3 mi wypadły, a te co zostały podzieliłam wiosną i rosną.
Kiedyś też nie pałałam do brazowych traw sympatią.
złocień super, warto je mieć nie wiem czy będzie do tego rozchodnika pasowała jeżówka green jewel :/ ja osobiście średnio to widzę..... warto by się było zainteresować moim zdaniem jeżówką white dauble delight - świetna sprawdzona odmiana która pięknie przyrasta i rośnie zdecydowanie lepiej niż green jewel a jak chcesz jednak coś bardziej w limonkowym kolorze to jeżówka honeydew będzie bardziej pasowała
popatrzyłam jeszcze sobie na tego rozchodnika i myślę,że fiolet też by do niego pasował
SUPER! ja jutro nie mogę jechać bo mam pracę ale kurde tak bym chciała w niedziele jechać...... ale czy ja mojego narzeczonego zdołam namówić na wypad? nie wiem
Ania ja właśnie sobie tak przerabiam koszule kupioną w ciucholandzie za parę złotych już mam wymienione guziki na złote i kupiłam też piękne broszki w ciucholandzie które też do niej doszyje oczywiście koszula zgniła zieleń