Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
byłam w sobotę i większość zakupów mam porobionych więc na razie nie planuję.
Na stronie internetowej też nie widziałam oferty z cenami, ale napisz mi co Cię interesuje to może będę mogła pomóc i powiedzieć czy mieli.
Cennik tam dostaje każdy klient na miejscu, na każdej roślinie jest podany symbol literowy, któremu przyporządkowana jest cena w cenniku - to jedyna szkółka, w której spotkałam się z takim systemem, ale oni nastawieni są głównie na klientów hurtowych więc pewnie to dlatego.
Z tego co mogę powiedzieć to mają bardzo bogatą ofertę żurawek (wszystkie opisane odmianami)
Dużo jeżówek, trawek no i kwitnące byliny.
Dzięki Tess, muszę zrobić aktualną fotkę w lepszym świetle, bo już wygląda lepiej, rozplenica Hameln po deszczach ruszyła a i berberysy już lepiej wybarwione.
Nie wiem co Cię konkretnie interesuje, ale np. wszystkie jeżówki po 12 zł, żurawki 10 zł, rozchodniki 6 zł, trawki trochę taniej niż w zwykłych szkółkach - przy dużych zakupach można liczyć na rabat.
Ja tam lubię robić zakupy.
O, bardzo poproszę o aktualną fotkę. Pokazałam tę rabatę nowej Forumowiczce jako inspirację.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
to duży komplement, ale tak naprawdę to myślę, że dopiero w przyszłym roku będzie robić wrażenie.
Dużo zmieni kora, a to dopiero przede mną.
Fotki na pewno będą w tym tygodniu bo działam dalej w okolicach tej rabaty
Pokażę, ale skończyłam dopiero wczoraj wieczorem i jeszcze panuje tam bałagan no i huśtawki na razie brak, ale to się niedługo zmieni.
W każdym razie w otoczeniu cisów będzie stała huśtawka, coś takiego jak u Domi - zdjęcia na dole tej strony, a zaraz za nią będzie plac zabaw dla córki.
Zamysł był taki żeby podziwiać z huśtawki rabatę brzozową i siedzieć sobie w ich cieniu oraz mieć oko na córkę, podczas jej zabaw.
Poza tym to miejsce widzę najlepiej z okna tarasowego.