Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Marta 07:16, 17 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

Mi też Marta, szkoda, że się nie załapałam już z Wami na spacerek po ogrodzie.

Szkoda, ale rozumiemy, może innym razem
lindsay80 17:22, 17 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Ni tak skoro po drugie stronie 20 rozplenic to głupi pomysł. Szukałbym niskich miskantów... Np Adagio

Adagio mi się podoba, można to przemyśleć i tak sadzenie miskantów byłoby wiosną. Co prawda ML mam i gdybym je wykorzystała to obyło by się bez dodatkowych kosztów, ale nie zamykam się na tą propozycję.

A czy ktoś na O ma te miskanty, u kogo bym je mogła pooglądać?

A w kwestii kostek bukszpanowych co proponujesz?
lindsay80 17:23, 17 paź 2016

Marta napisał(a)

Szkoda, ale rozumiemy, może innym razem

jak wracałam to padało już coraz mocniej, chciałabym się tam wybrać jeszcze w tym sezonie jak pogoda będzie ładna, ciekawe czy się uda.
nawigatorka 22:29, 17 paź 2016

Coś przyszło mi do głowy i szybko pisadlem które było w zasięgu ręki (o zrgozo rozowa kredka) uwiecznilam na kartce.ale na publikację się nie nadaje.jutro jakiś rysunek estetyczniejszy może wymodze tylko mam pytanie jakie są odległości wiśni od siebie i czy one są dokładnie na środku głębokosci rabaty? Albo inaczej ile są posadzone od płotu? I jakie szerokienmasz przęsła?
Koniec przesłuchania
Marta 22:51, 17 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

jak wracałam to padało już coraz mocniej, chciałabym się tam wybrać jeszcze w tym sezonie jak pogoda będzie ładna, ciekawe czy się uda.

Oby się udało, trawy piękny spektakl dały. Mam nadzieję, że jeszcze pogoda dopisze, nie znoszę zimy...
lindsay80 23:35, 17 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Coś przyszło mi do głowy i szybko pisadlem które było w zasięgu ręki (o zrgozo rozowa kredka) uwiecznilam na kartce.ale na publikację się nie nadaje.jutro jakiś rysunek estetyczniejszy może wymodze tylko mam pytanie jakie są odległości wiśni od siebie i czy one są dokładnie na środku głębokosci rabaty? Albo inaczej ile są posadzone od płotu? I jakie szerokienmasz przęsła?
Koniec przesłuchania

Super wiadomość, jutro rano wszystko dokładnie przemierze, dziś dentysta, angielski - całkiem nie ogrodowy dzien....
Efffa 23:36, 17 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

Super wiadomość, jutro rano wszystko dokładnie przemierze, dziś dentysta, angielski - całkiem nie ogrodowy dzien....

a o mnie zapomniałas!
Iwk4 23:38, 17 paź 2016

To ja sobie poczekam do jutra na Joasi "coś strzeliło mi do głowy "
Będzie Reksiowa wersja 2?
lindsay80 23:39, 17 paź 2016

Marta napisał(a)

Oby się udało, trawy piękny spektakl dały. Mam nadzieję, że jeszcze pogoda dopisze, nie znoszę zimy...

Ale potrzebna, trzeba odpocząć, żeby wiosną znowu poczuć ogrodowy głód, nie wiem jak Ty ale ja już najchętniej sezon bym zakończyła.
lindsay80 23:44, 17 paź 2016

Efffa napisał(a)

a o mnie zapomniałas!

Gdzie tam, że zapomniałam
Odwiedziłam dziś Eweline w pracy, bo jakoś wczoraj za wiele nie pogadalysmy