ciekawa jestem twojej opinii o PW bo tego nie stosowałam
będziesz pryskać pomidory? czy coś jeszcze?
bo ja w tym roku ide na żywioł podobnie jak to bywało w latach ubiegłych i niczym nie bede pryskac pomidorów pierwszy raz kupiłam wysokopółkowe nasiona wiec tym bardziej maja rosnąć lepiej niż te z sadzonki bez metki z targu
Będę pryskać pomidory i rośliny ozdobne w ogrodzie, PW ma szersze spektrum działania niż OW, a ja muszę swoje bukszpany wyprowadzić na prostą.
W zeszłym roku zaliczyłam porażkę pomidorową teraz chcę się przed tym uchronić, choć wtedy miałam w gruncie.
Ale jest możliwe nie używać chemii i mieć zdrowe pomidory przez cały sezon, bo tak się już od kilku lat udaje moim rodzicom, mają pod folią.
Edyto masz może fotki swoich Ivory Halo w stanie bezlistnym? Wiem, że cięłaś je zeszłej wiosny i chodzi mi o to czy miały w zimę widoczne czerwone gałązki, czy odróżniają się kolorem z daleka.
Jak cięłaś? Mocno? A może tylko kosmetyka mała?