Noooo... i co tu napisać... podziwiam. Naprawdę kawał roboty wykonałaś. Będzie rewelacyjnie.
Edytko czy Nigry mają takie grube pnie, czy to podpórki. Jeśli tak... to mam pytanie czy się sprawdzają i gdzie można je dostać. Widzę, że są takie porządne;(
Edit: już dojrzałam, świetne te drągi i widać, że mocne.
fajnie że pokazałaś zarazM wroci to mu pokaże ...u mnie temat sie odwleka ...jak dotad 30m3 wody poszło na ogrod w wersji oszczednosciowej ...rachunek do strawienia ...choc prawde powiedziec znowu robi sie beton ...juz dzisiaj ciezko było mi plewic pozrywalam tylko co wieksze chwasty ...z plewieniem czekam na deszcz
Chyba chodzi Ci o paliki przy wiśniach Umbraculifera - tak sprawdzają się, w zeszłym roku miałam je wymienić na wyższe, ale umawiałam się na wspólną dostawę z kimś i zostałam z niczym - lepiej liczyć na siebie
W każdym razie od ubiegłego roku pnie wiśni sporo zgrubiały i nie wróciliśmy na razie do pomysłu wymiany.
A wyższe porządne paliki miałam kupić w tej szkółce, na którą namiar wysłałam Ci na prive - czy nadal je mają to musiałabyś spytać.