Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

anna_t 06:57, 19 wrz 2017

Edyta pokazałaś wiele nowych odsłon, ja też nie wiedziałam że masz Royality. Zadowolona z nich jesteś?

Ja się zastanawiam czy swoich na przedplocie nie dać, takie pokraki jakieś..

Przepięknie kolorowy masz ten wrzesień
anna_t 06:57, 19 wrz 2017

Dubel więc miłego dnia życzę
kasja83 07:32, 19 wrz 2017

Edytka przecudowne zdjęcia.Mam wrażenie, że Twój ogród jest z gumy-rośliny wyłażą Ci z każdego kąta, jakby nowe do tej pory niewidziane ujęcia. Cudowne fotki z motylami, róże z kwitnącą żurawką. Żywcem muszę kiedyś do Ciebie zajrzeć-choć po sąsiedzku już nie pracujemy
Agania 07:41, 19 wrz 2017

lindsay80 napisał(a)

Cudowna całość rabaty....te smukłości wysokości to miłorzęby kolumnowe...wow

Dużo kotków masz ogrodzie

Widziałam cisy, gęste sadzonki...widać, że sadzonki były cięte już ze dwa sezony wcześniej...życzę wszystkim takich sprzedawców

Możesz zebrać dla mnie nasionka rozplenicy purpurowej?
Kawa 08:12, 19 wrz 2017

pięknie
miskant slicznie na tym przedpłociu wygląda
lindsay80 08:58, 19 wrz 2017

nawigatorka napisał(a)
Cudne zdjęcia. A przedplocie wymiata. Zabieram się za pusanie do Ciebie smsa i jakos ciagle mi cos przeszkadza może jutro się uda

To przedpłocie mi dumę przynosi, a eMowi pracy odjęło bo kosić tam nie musi - nie mówiąc o praktycznych aspektach, czyli, że ogrodzenie w koncu nie jest zachlapane błotem.
frezja 09:08, 19 wrz 2017

Edyta, jakie to drzewko z bordową koroną masz w rozplenicach ?
lindsay80 09:28, 19 wrz 2017

anna_t napisał(a)
Edyta pokazałaś wiele nowych odsłon, ja też nie wiedziałam że masz Royality. Zadowolona z nich jesteś?

Ja się zastanawiam czy swoich na przedplocie nie dać, takie pokraki jakieś..

Przepięknie kolorowy masz ten wrzesień

Aniu, mam dwie te jabłonie od jesieni 2015, wczesną wiosną pierwszy raz je radykalnie przycięłam, wcześniej zaliczyły przeprowadzkę, do tego jakiś robal je gnębił, także w tym roku niewiele dobrego mogę o nich powiedzieć.
Ale w mieście obok jest szpaler tych jabłoni, pewnie mają z kilkadziesiąt lat i są to przepiękne drzewa, tak więc i ja daję swoim czas, bo na pewno jeszcze pokażą na co je stać.

lindsay80 09:33, 19 wrz 2017

kasja83 napisał(a)
Edytka przecudowne zdjęcia.Mam wrażenie, że Twój ogród jest z gumy-rośliny wyłażą Ci z każdego kąta, jakby nowe do tej pory niewidziane ujęcia. Cudowne fotki z motylami, róże z kwitnącą żurawką. Żywcem muszę kiedyś do Ciebie zajrzeć-choć po sąsiedzku już nie pracujemy

Prawdę mówiąc rozciągnęłam ten ogród do granic możliwości, rabaty już są w takich miejscach gdzie rok temu nawet mowy o tym nie było
Może kiedyś uda się spotkanie dograć, mimo, że już boisko skończone
lindsay80 09:39, 19 wrz 2017

Agania napisał(a)

Cudowna całość rabaty....te smukłości wysokości to miłorzęby kolumnowe...wow

Dużo kotków masz ogrodzie

Widziałam cisy...gęste sadzonki widać, że były cięte już ze dwa lata wcześniej...życzę wszystkim takich sprzedawców

Możesz zebrać dla mnie nasionka rozplenicy purpurowej?

Agatko, to graby fastigiata - od wiosny są w tym miejscu, a sama rabata jeszcze ma być pozmieniana - chcę jednolicie na całej długości.

Tą rozplenice, o której piszesz kupowałam pod nazwą Viridiscens, nasionka mogę Ci zebrać.

W porannej rosie

A tu kłos Hameln i Viridiscens - różnica w wielkości i wybarwieniu ogromna, dlatego ta odmiana robi wrażenie