my mówilismy, że sprzedajemy kwatery na teściowe
Nie pogniewam się, a wręcz przeciwnie, dzięki, że to wkleiłaś, za niedługo będzie jak znalazł. A ten warzywniak z OzL to wzór do naśladowania, myślę właśnie, żeby pomiędzy skrzyniami kamień sobie wysypać, bo na kostkę to u mnie nie ma szans. A myślisz, że skrzynie mogłyby stać na warstwie kamienia, zamiast podmurówki?
czarny humor, hihi
Wazne by mialy drenaz i nie staly w czasie silnego deszczu w wodzie. Z kamyszkiem taki problem ze jak nawieziesz np na kole taczki "syfu" to z tego wyrosna Ci tam chwasty. No i trzeba bardzo uwazac przy przekopywaniu,odchwaszczaniu by bylo czysto.
moje ustawione są na sześciu kostkach brukowych, folia wywinięta dołem na zewnątrz z malutkim luzem na powietrze a pomiędzy nimi kamyk
innego nie mam
a szczególnie w temacie teściowych Moja może nie taka najgorsza, ale i tak się cieszę, że daleko mieszka i rzadko się spotykamy
Moja lista zadań na 2016 rok. 1. Zagospodarowanie ogródka za garażem i przy domku ogrodnika. 2. Obsadzenie przedpłocia 3. Wykonanie skrzyń na warzywa 4. Posadzenie drzewek i krzewów owocowych 5. Dokończenie donic na taras. 6. Wykonanie placu pod huśtawkę. 7. Realizacja ścianki wodnej i wgłębnika 8. Dokończenia obsadzania rabat przy południowej ścianie domu 9. Rozsypanie reszty kamienia i kory 10. Zamknięcie ogrodzenia. 11. Zakup mebli tarasowych i huśtawki. 12. Dokończyć nawadnianie trawnika. 13. Zrobić oświetlenie ogrodu. Ze wszystkich punktów największy znak zapytania dotyczy ściany wodnej i wgłębnika, zobaczymy czy uda mam się kosztowo temu podołać.