Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

nawigatorka 23:09, 31 mar 2016

ja posadziłam 400 chwile po porodze to i Ty dasz rade M widac się wkręcił oby tak dalej to i fundament wykopie

te błekitne bratki piekne. i dobrze ze tylko srokrotki przez hamowanie ucierpiały

dobranoc
lindsay80 23:12, 31 mar 2016

Sebek napisał(a)
Ja też poproszę prive odnośnie donic - fajne som! A skoro Ty masz niedaleko to i ja - a ostatni komplet może mi przecenią?

kto wie, Ty chyba masz szczęście do promocji

Napisałam i jeszcze kilka pytanek do Ciebie miałam, przy okazji.
lindsay80 23:14, 31 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
ja posadziłam 400 chwile po porodze to i Ty dasz rade M widac się wkręcił oby tak dalej to i fundament wykopie

te błekitne bratki piekne. i dobrze ze tylko srokrotki przez hamowanie ucierpiały

dobranoc

No muszę, jakieś porady odnośnie sadzenia, siakowa pisała, że korzenie im skracała przed sadzeniem, Ty też?

Te kolory bratków mnie urzekły, nie mogłam się im oprzeć.
Marta 23:19, 31 mar 2016

lindsay80 napisał(a)

A najlepiej żeby jutro i w sobotę takie dni miał bo 150 grabów do posadzenia będzie

Znasz jakiś dobrze zaopatrzony sklep w naszej okolicy gdzie dostanę różne nawozy w workach 25 - 50 kg?

Miejmy nadzieję, że od dzisiaj cały czas będzie chętny do prac ogrodowych. Niezłe wyzwanie Cię czeka. Kibicuję

Sklepu nie znam, staram się nie używać nawozów sztucznych, więc też nie rozglądam się za nimi.
lindsay80 23:21, 31 mar 2016

Marta napisał(a)

Miejmy nadzieję, że od dzisiaj cały czas będzie chętny do prac ogrodowych. Niezłe wyzwanie Cię czeka. Kibicuję

Sklepu nie znam, staram się nie używać nawozów sztucznych, więc też nie rozglądam się za nimi.

ja do trawnika muszę zakupić i już kilka miejsc obdzwoniłam ale albo małe opakowania mają, albo drogo, albo trzeba czekać na dostawę i dalej szukam.
Marta 23:30, 31 mar 2016

lindsay80 napisał(a)

ja do trawnika muszę zakupić i już kilka miejsc obdzwoniłam ale albo małe opakowania mają, albo drogo, albo trzeba czekać na dostawę i dalej szukam.

prive
Sebek 23:31, 31 mar 2016

W Tychach kupisz na pewno - ceny też mają ok Tylko jechać taki kawał po nawóz... Nie opyla się
nawigatorka 23:32, 31 mar 2016

lindsay80 napisał(a)

No muszę, jakieś porady odnośnie sadzenia, siakowa pisała, że korzenie im skracała przed sadzeniem, Ty też?

Te kolory bratków mnie urzekły, nie mogłam się im oprzeć.
chyba troche tez jesli dobrze pamietam.ja sadzilam jesienia i wtedy obrywalam pozostale liscie.
I mi mialam miarke -sadzilam na długość starej szczoteczki do zebow
Efffa 23:37, 31 mar 2016

Edyta masz 2 Pw
lindsay80 23:40, 31 mar 2016

Sebek napisał(a)
W Tychach kupisz na pewno - ceny też mają ok Tylko jechać taki kawał po nawóz... Nie opyla się

na giełdzie, czy jakiś sklep? napisz mi nazwę i adres jeśli to sklep.