Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 22:34, 08 cze 2016

nawigatorka napisał(a)

Nie raz szykalam np nazwy jakiejs rosliny wpisujac np :różowy puchaty kwiat i zawsze sie udale zreszta nie tylko jesli chodzi o rosliny.

Internet wie duzo np historia z ostatniego weekendu.

babcia mojego M (ma 94 lata) opowiadala mu o swoim wuju,ktory zginal na pewnym okrecie w czasie wojny. Miala o nim kilka szczatkowych informacji.M uznal,ze to na tyle charakterystyczna hostoria,ze wpisal w wyszukiwarkę nazwisko wuja i nazwę okretu i w ciagu godziny znalazl za posrednictwem historycznego forum kontakt do kuzyna swojej mamy o ktorym istnieniu nikt nie wiedzial bo wszystcy byli przekonani,ze wuja z okretu nie mial dzieci.a miał

No to rzeczywiście niesamowita historia, jeśli udałoby im się spotkać to byłoby dopiero super!
nawigatorka 22:42, 08 cze 2016

lindsay80 napisał(a)

No to rzeczywiście niesamowita historia, jeśli udałoby im się spotkać to byłoby dopiero super!
juz sie umowili tyle ze i syn byl a wnuk wujka z okretu jest marynarzem wiec musi wrocic z trasy
Najbardziez zdziwiona byla babcia,bo wiadomo jak starsze osoby, "nie roxumieja internetu",to dla nich niewyobrazalne.a dodatkowy szok byl taki,ze ten jej wujek z okretu mial syna o ktorym nikt nie wiedzial bo byl z nieprawego loza
lindsay80 22:50, 08 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
juz sie umowili tyle ze i syn byl a wnuk wujka z okretu jest marynarzem wiec musi wrocic z trasy
Najbardziez zdziwiona byla babcia,bo wiadomo jak starsze osoby, "nie roxumieja internetu",to dla nich niewyobrazalne.a dodatkowy szok byl taki,ze ten jej wujek z okretu mial syna o ktorym nikt nie wiedzial bo byl z nieprawego loza

Fajną babcia miała niespodziankę!
A w tym powiedzeniu o marynarzach, że w każdym porcie inna dziewczyna, coś musi być
zieloniutka 11:42, 09 cze 2016

Edyta czy Ty się orientujesz jeżeli patyczek hortensji wsadzony wiosną do ziemi oprócz listków wypuścił pąk kwiatowy to może znaczy, że się ukorzenił czy zbyt wcześnie się cieszę?
Filemon24 12:15, 09 cze 2016

odpowiedziałam na wiadomość mam nadzieje, że pomogłam
Filemon24 12:17, 09 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Ostróżki - teraz w największym rozkwicie

coś pięknego uwielbiam ostróżki
ren133 12:20, 09 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Ostróżki - teraz w największym rozkwicie

Pięknie

PS Nie wiem czemu moje ostróżki mają takie jasnozielone listki a u Ciebie widzę ładne zieloniutkie liście?
popcorn 12:29, 09 cze 2016

jeja jakie masz cudne te ostróżki!
pozdrawiam!
Psiamama 12:30, 09 cze 2016

Kolor ostróżek obłedny. Miałam je kiedyś ale kiepsko u mnie rosły i liście słabo wygladały a jak ścięłam to wolno odrastały. Szkoda bo piękne są. Moja mama ma takie wypasione jak Twoje
Madzenka 19:04, 09 cze 2016

Padłam i powstać nie mogę na widok ostrozek. Lece w sobotę kupić do mojego ogrodu!