Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

Olili 13:35, 17 wrz 2015

Jednak w duchu się cieszę,że posadzimy te szmaragdy w końcu...Wiem,wiem,że niepopularne na O. ale będą nas nieco zasłaniać i dają tło.....
Oczywiście kiedyś ,jak urosną...bo dużych nie damy rady kupić.
Loosiuu 14:02, 17 wrz 2015

Powinno być ok, tylko te cisy bliżej środka, a nie tak bardzo na krawędziach. Rozstawa może być nawet co 80 cm bo wtedy gęsty dywan się zrobi.
Olili 15:27, 17 wrz 2015

Loosiuu napisał(a)
Powinno być ok, tylko te cisy bliżej środka, a nie tak bardzo na krawędziach. Rozstawa może być nawet co 80 cm bo wtedy gęsty dywan się zrobi.

Dziękuję za wpis! Tylko czemu tak późno Już wsadzone...na krawędziach..cholercia..

Trudno zobaczymy w przyszłym sezonie.Na razie to ja co u siebie nie wsadzę to mi się nie podoba..,
Jak oglądam u was to czy dojrzała czy świeżutka rabatka to zawsze taka ładna,taka akuratna.U mnie wszystko jakoś badziewnie wygląda.
Wkleję później zdjęcie,tak dla poglądu,bo podziwiać nie ma co.
lindsay80 15:45, 17 wrz 2015

Szybka jesteś pokaż fotkę, zobaczymy.
Zresztą nic się nie martw, najwyżej na świeżo coś przerobisz, pomyśl, że rano miały tam być tylko róże, a w końcu są też cisy.

Też tak mam, że co u siebie zrobię to mi się nie podoba, a u innych już tak - więc to chyba normalne uczucie.

Czym wykończysz, korą czy kamyczkiem?
Malgosik 17:23, 17 wrz 2015

Już posadziłaś?
Olili 18:26, 17 wrz 2015

Mam mega opory przed wstawieniem zdjęć ale wstawię.
Tak jak Loosiuu napisał są chyba zbyt rozstrzelone,choć w realu nie daje to po oczach tak jak na zdj.

Jak dacie jeszcze jakieś sugestie to przecież mogę przekopać..

Tak to mniej więcej leci,no i widać to co sobie zgotowałam,przeorana trawa będzie do samego krawężnika ale to już trzeba ręcznie,żeby kostki nie uszkodzić
Olili 18:27, 17 wrz 2015

I coś by trochę uwagę odwrócić

Olili 18:32, 17 wrz 2015

Różankę wysypałam trochę korą ,tak aby aby, bo kupiłam w worku a mam zamiar kupić luzem większą ilość, to potem miałam dosypać,ale...teraz jak przeczytałam ,że napisałaś "korą czy kamyczkiem" to ...zwątpiłam...może faktycznie lepiej będzie kamyczkiem ?

I czy już przesuwać tego jednego cisa czy czekać aż się róże rozrosną i może to akurat będzie dobry efekt trzy świeczki wyłaniające się z różowego dywanu ?

Olili 18:33, 17 wrz 2015

Malgosik napisał(a)
Już posadziłaś?

Ano......już nakopsałam
Olili 18:35, 17 wrz 2015

Chyba będę je przesuwać bliżej środka...jak nikt nie będzie widział...