Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

Olili 11:31, 05 paź 2015

Tooooooszkaaaaa - Ty chyba rzeczywiście złośliwa jesteś

Czy Ty nie mogłaś tak trochę wcześniej do mnie zaglądać

Ale proszę..nie uciekaj,nawet jak zrobię na taj rabacie bałagan większy niż jest ,bo ja mam jeszcze teren do obsadzania i może w końcu nauczę się słuchać i do tego stosować i jeszcze zaakceptować to,że ja potrzebuję nasadzeń ,jak to ładnie ujęłaś niewymagających pracy, efektownych i samonapędzających się i zacznę takie tworzyć
Toszka 11:37, 05 paź 2015

Moja Droga, jak ci podczepiam Piny z inspiracjami, to one pochodzą z "tablicy". Wystarczy na nia wejść (wczesniej na pinterescie się zalogować) i pobuszować po inspiracjach. Czasami zestawienia roslin, kolorów tudzież faktur potrafią olśnić
ren133 11:49, 05 paź 2015

ewalm napisał(a)
Pomysł Małgosik jest b. fajny . Tak można:

Ania - Mała Mi, co racja to racja, to może ML spróbować między brzozą krzywą a platanem a resztę między jodłę i świerki na przykład? Póki drzewa są małe a trawy w razie potrzeby podlewane, zmieszczą się. A kiedyś będzie trzeba przesadzić.

Suuuper plan Nic bym nie zmieniała Jest idealnie

PS Nie znam tylko trzcinnika Avalanche
Olili 12:02, 05 paź 2015

Jeszcze myślę,że ta plama Red Barona dosyć spora jest (jak patrzę w realu) i zastanawiam się czy nie byłoby dobrze wsadzić w jej środek duzej kuli bukszpanowej(chyba Mała Mi cos tak pisała),bo jak zimą red baron się wykruszy to będzie pusty plac i na prawo kulki bukszpanowe byłyby takie odosobnione...

??
ren133 12:04, 05 paź 2015

Olili napisał(a)
Jeszcze myślę,że ta plama Red Barona dosyć spora jest (jak patrzę w realu) i zastanawiam się czy nie byłoby dobrze wsadzić w jej środek duzej kuli bukszpanowej(chyba Mała Mi cos tak pisała),bo jak zimą red baron się wykruszy to będzie pusty plac i na prawo kulki bukszpanowe byłyby takie odosobnione...

??

Dobry pomysł
Olili 12:09, 05 paź 2015

Reniu- zamiast trzcinnika posadzę ML ,które mam ,bo i tak muszę je gdzieś wsadzić ,zobaczymy jak to będzie wygladać...i jak się spisze.
Olili 12:13, 05 paź 2015

Toszka napisał(a)
Moja Droga, jak ci podczepiam Piny z inspiracjami, to one pochodzą z "tablicy". Wystarczy na nia wejść (wczesniej na pinterescie się zalogować) i pobuszować po inspiracjach. Czasami zestawienia roslin, kolorów tudzież faktur potrafią olśnić

Wiem,wiem kochana, jednak jak ktoś podrzuci to, to jakoś inaczej,bo to tak obiektywniej ,naprowadzenie na to , w którą stronę patrzeć
Olili 19:14, 05 paź 2015

Dzisiaj zniknęła wierzba szczepiona ,ta przy liliowcach i kosodrzewina ,co w rogu za platanem rosła.
Rozplenice i rozchodniki posadzone.

Mama przyjechała i mówi : dziecko Ty nie za blisko posadziłaś te trawy? Najwyżej przesadzisz..(sama sobie odpowiedziała)

Dokupiłam Red Baronów,zakupiłam hortensje i robiłam przymiarki
Fotek nie mam bo bateria w aparacie padła.
Sadzenie odbędzie się za jakiś czas

Edyta10 21:05, 05 paź 2015

ale się u Ciebie dzieje, dobrze że masz zapał
pomysł z kulą bukszpanową wśród Red Baronów super też bym tak posadziła
Dominika11 21:06, 05 paź 2015

Widzę, że kolejne zakupy, będzie fajnie