Znaczy "Mała Ogrodniczka" z wielkim duchem! Widząc dotychczasowe działania, mogę być pewna, że kolejny zakątek będzie piękny! Trzymaj się dzielna dziewczyno!
Będzie kolejny sliczny zakątek
Między róże możesz posadzić szałwię lub lawendę albo też liatrę, dorzucić przywrotnik ... ale ja zostawiłabym sobie to dosadzanie na wiosnę ... będziesz miała czas przemyśleć wszystko ... dużo już zrobiłaś ... i wszystko z gustem
Jasne, że serio pisałam i już się nie mogę doczekać tych zdjęć.
Renia dobrze pisze i lawenda i szałwia i przywrotnik by tam pasowały, pomysł z sosną Varella też mi się podoba - ale to sobie już zostaw na wiosnę.
Ja z kolei myślę, że na tej powierzni z taką ilością roślin nie będzie łyso.
The Fairy, bardzo się rozkrzewia a ML jak tylko w dobrą ziemię posadzone i będą dobrze podlewane to już w przyszłym roku będą pokaźne.
Zdjęcia już nawet cyknęłam,tylko teraz do komputera trzeba,tyle,że wiesz/wiecie...kancików nie ma ,linia rabaty już jakaś krzywa się zrobiła itd. to, to na razie wyglądu nie ma ale oczywiście i tak zdjęcia wstawię. Teraz z córcia na angielski lecę ..
Mam do posadzenia irysy żyłkowane i nie wiem gdzie je utkać...może właśnie tam między róże????
O widzisz, coś nieogrodowego, a dla mnie na czasie - ile lat ma Twoja córeczka i jaką metodą się uczy angielskiego?
Moja ma niecałe 6 i chciałam ją zapisać do szkoły, gdzie uczą metodą Early Stage, ale nie stworzyła się grupa dla dzieci w tym wieku, może od drugiego półrocza coś wypali.