Ponieważ wkleiło się na nowej stronie to napiszę jeszcze raz .
Zakładam przesunięcie bzów,zniknięcie modrzewia,przeniesienie gdzieś małej sosenki na nóżce.
Wtedy szmaragdy pójdą na całej długości siatki i jak teraz rozmieścić te bzy ..czy co by wtedy ewentualnie tu zrobić .Proszę o Wasze pomysły
Z innej beczki..
zdjęcie słabe już późno było a dziś pada.
brakuje mi tam jakiegoś drzewa by korona wychodziła ponad wysokość siatki..
Myślę ,że musiałoby być jakieś szczepione ale nie wiem co by tam pasowało.
W rogu jest platan ,niżej trzy jabłonki (nisko szczepione) .
Nie wiem czy miałoby być zielone zeby kontrastowało z jabłonkami czy bordowe skoro będzie miało koronę wyżej czyli bliżej platana i żeby kontrastowało z nim. Poradzicie coś?
od platana byłoby 4 -5metrów i właśnie ni wiem jakie drzewo byłoby nie za duże ,z reguły szczepione maja kulistą koronę a tam mi taka nie pasuje i nie wiem jakie by się tam nadawało.
Niebo się przeciera zrobię lepszą fotke.
Gosia - z bzami to widzisz też się gubię ,ale jeśli ich nie przesadzę to ta prześwitująca dziura do sąsiada przez siatkę zostanie... a gdy przesadzę to szmaragdy mogę dać do końca i stworzą się plecy..
Bo gdyby tak jak teraz stanęła tam ławeczka to w sumie czułabym się jakbym siedziała u sąsiada na podwórku.......
Tyle,że znów mam dylemat jak je przesadzić. Czy tylko wyciągnąc trochę do przodu i nieco rozsunąc na boki,czy jeszcze jakoś inaczej,bo nie chciałabym też mieć ich na pierwszym planie..